StockPair Demo Konto

StockPair Demo Konto - logoKunne du tænke dig at prøve StockPair, én af de bedste brokere af binære optioner på markedet, med en demo-konto? Denne artikel fortæller dig alt, hvad du skal vide om StockPair demo konto.

Kan du få en StockPair Demo Konto?

StockPair tilbyder ikke nogen demo-konto til deres software, men de tilbyder flere andre værktøjer, der kan hjælpe nybegyndere med at få succes som tradere af binære optioners:

Trading-ekspert

Med Gold-konto og derover, hvilket kræver et mindsteindskud på $5.000, tilbyder StockPair en trading-ekspert, der evaluerer dine handler og giver dig tips om, hvordan du kan forbedre din trading og maksimere din profit.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Uddannelsesværktøj

På deres website tilbyder StockPair uddannelsesmateriale, der vil hjælpe dig med at lære det grundlæggende om binære optioner og om at anvende deres trading-platform.

Trading-indikatorer

På deres trading-platform tilbyder StockPair indikatorer, der kan hjælpe dig med at træffe bedre investeringsvalg helt fra begyndelsen. StockPair vil, baseret på Faunus Financial Scoring-teknologi, vise dig, hvilke aktiver, du bør investere i. Dette værktøj i sig selv gør trading nemt for enhver og er langt mere værd end en demo-konto.

Trading-strategi

I tillæg til alle disse nyttige features giver StockPair klare instrukser om, hvordan man anvender forskellige trading-strategier via deres service. Særligt nybegyndere vil kunne nyde godt af dette, fordi de med det samme kan se, hvad de skal gøre og hvordan.

På mange måder gør disse værktøjer en demo-konto omsonst. I stedet for at tvinge dig til at lære alt, du har brug for at vide, på egen hånd – noget der kan tage mange år – giver StockPair dig redskaberne til at få succes med det samme.

StockPair er én af de bedste brokere af binære optioner og helt sikkert et forsøg værd. Hvis du gerne vil have lidt ekstra information om denne broker, kan du læse hele vores anmeldelse af StockPair her.