StockPair Bot

StockPair Bot - logoStockPair er en af de hyppigst brugte brokere af binære optioner. Mange tradere spørger forståeligt nok sig selv, om de benytte en bot til at trade binære optioner. Læs mere i denne artikel om StockPair bot!

Hvordan du bruger en StockPair Bot

En bot er et automatisk trading-system, der investerer på dine vegne. Den kan analysere markedet, finde trading-muligheder og investere i dem. Når du benytter dig af en bot, behøver du ikke at gøre noget som helst. Botten vil håndtere hele trading-processen. Du kan bogstaveligt talt tjene penge, mens du sover.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Desværre gør StockPairs browser-baserede trading platform det svært at bruge bots. Bots skal kunne sende de signaler, de genererer, til din binære broker, og browser-baserede trading platforme tilbyder ganske enkelt ikke noget interface til at modtage disse signaler. Men der findes heldigvis en løsning: For nylig begyndte såkaldte forbindelsesudbydere at tilbyde muligheden for at forbinde Meta Trader til snart sagt enhver broker. Med udbydere som f.eks. MT4tobinary.com burde du nemt kunne forbinde din konto hos StockPair med Meta Trader på din pc eller mobilenhed.

Meta Trader er verdens førende trading software, og den tilbyder masser af muligheder for anvendelse af bots. Du kan købe professionelle bots, skabe din egen bot eller downloade gratis bots fra internet-platforme.

Hvis du gerne vil anvende en bot med StockPair, skal du gøre følgende:

  1. Tilmeld dig StockPair her.
  2. Installér Meta Trader på din pc/mobilenhed.
  3. Tilmeld dig en udbyder af forbindelser mellem Meta Trader og binære brokere.
  4. Knyt dine konti sammen.
  5. Brug din foretrukne bot.

Det er det hele. Vi ønsker dig held og lykke med at bruge StockPair med botter.