StockPair Bonus

StockPair Bonus - logoHar du planer om at oprette en konto hos StockPair, og håber du, at du kan få del i den store StockPair bonus? Så skal du læse denne artikel.

Får du StockPair Bonus

StockPair er en kendt broker af binære optioner, der er førende i markedet for pair-optioner. Fordi StockPair er en statsligt reguleret broker af binære optioner, der præsenterer sig som en solid, troværdig forretning, tilbyder StockPair ikke nogen bonuser for oprettelse af en konto hos dem.

stockpair-trade
StockPair giver dig op til 85% i afkast og op til $20.000 i bonus!

Det kan måske virke som en ulempe, men der er gode grunde til, at StockPair ikke tilbyder en bonus:

1) StockPair giver fantastiske afkast. På lang sigt vil det være langt vigtigere at få et stort afkast for hver vinderinvestering end at få en lille bonus til at begynde med. Med de høje afkast, som StockPair tilbyder, har de ganske simpelt ikke råd til at købe sig kunder med en yderligere bonus.

2) Nogle brokere af binære optioner bruger bonuser for at forlede tradere til at acceptere dårlige tjenesteydelser. Ved ikke at tilbyde en sådan bonus lægger StockPair afstand til disse brokere og lader deres tjenesteydelser tale for sig selv.

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig StockPair, fordi de udbudte aktiver og binære optionstyper passer til dig, må du ikke lade dig afskrække på grund af den manglende bonus. Der er langt vigtigere ting end en bonus.

Hvis den broker, du gerne vil bruge, tilbyder en bonus, så er det fint, men hvis ikke, betyder det ikke nødvendigvis noget. Det vil være bedre end at bruge en broker, der ikke passer til dine behov, men som tilbyder en bonus – så vil du alligevel miste bonusen.