Porter Finance Validering

Porter Finance validering - logoFor at beskytte dine penge anvender Porter Finance en valideringsproces for hver ny hævningsmetode. Lær at validere en metode nu med vores artikel om Porter Finance validering.

Sådan fungerer Porter Finance validering

Den værste situation for enhver binær trader er, at nogen stjæler penge fra hans konto. Selv om Porter Finance benytter sig af SSL-standarden, den mest sikre kryptering, internettet har at tilbyde, som effektivt eliminerer muligheden for, at nogen opsnapper din kommunikation med Porter Finance, så findes der fortsat muligheden for, at du mister den papirlap, som du måske har skrevet dine login-oplysninger på, eller at nogen finder ud af dit kodeord på en anden måde.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

For at undgå, at et sådant uheld skulle ske for dig, anvender Porter Finance en valideringsproces, der effektivt sikrer, at kun du kan hæve penge på din konto. Ingen anden kan hæve penge fra din konto, selv om de har dine login-oplysninger, fordi de ikke er i besiddelse af de nødvendige dokumenter.

For hver ny hævningsmetode, du gerne vil anvende, skal du indsende disse dokumenter:

  • Et tydeligt billede af et myndighedsudstedt ID. Det kan være dit kørekort, dit pas eller et andet id, så længe det er myndighedsudstedt, har et billede af dig og er gyldigt.
  • Et billede af et bopælsbevis. Det kan være hvad som helst, der beviser, at du faktisk bor der, hvor du er registreret hos Porter Finance, og ikke er en anden person med det samme navn. De fleste anvender en regning fra et forsyningsselskab eller et dokument, der er notarvalideret.
  • Hvis du gerne vil hæve penge med kreditkort, et billede af kreditkortet, for- og bagside, med de midterste otte cifre på kortet streget over. Det hjælper med at forebygge hvidvask af penge og sikre, at penge kun bliver udbetalt til et kreditkort, du rent faktisk ejer.
binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Ingen anden end dig kan forsyne Porter Finance med alle disse tre dokumenter, hvilket betyder, at kun du kan hæve penge på din konto – en fuldstændigt sikker valideringsproces, der ikke kan omgås.

Hvis du har brugt en hævningsmetode før, behøver du ikke at validere den, hver gang du bruger den. Eftersom du allerede har bevist, at pengene vil havne på din bankkonto, er der ingen grund til at tvinge dig til at gå igennem processen igen. På den måde er Porter Finances validering en hurtig engangsproces, der sørger for stor sikkerhed for dine penge.