Porter Finance Spread

Porter Finance Spread - logoEr du træt af skulle betale et spread for at investere dine penge? Hos Porter Finance er der ingen spread. Find ud af mere i vores artikel om Porter Finance spread her!

Hvor stort er et Porter Finance spread?

Når du trader med konventionelle aktiver som aktier, skal du betale et spread. Det betyder, at brokeren sælger et aktiv til dig for en højere pris, end den samme broker er villig til at betale dig for det samme aktiv. Afhængigt af størrelsen på din brokers spread skal du måske betale $100,20 for at købe et aktiv, men du vil kun få $99,80, hvis du sælger aktivet.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

På grund af spread vil ethvert aktiv til enhver tid have to priser: en pris, som brokeren vil betale for det, bid-prisen, og en pris, brokeren vil sælge det for, ask-prisen.

Når det drejer som om trading med binære optioner giver disse to priser brokeren mulighed for at snyde dig. Når du investerer i stigende priser, kunne en broker f.eks. anvende den lavere bid-pris til at reducere din sandsynlighed for at vinde din option. På samme måde vil en broker, når du investerer i faldende priser, kunne anvende den højere ask-pris til at reducere din sandsynlighed.

Selv om disse forskelle måske ikke syner af noget særligt for en enkelt binær option, vil renters rente hurtigt gøre en enkelt ekstra tabt handel i ny og næ til et enormt tab i løbet af et år eller en tradingkarriere. Det er derfor i din interesse, at spread er så lavt som muligt. Jo lavere spread er, jo flere penge tjener du.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Når det drejer sig om spread, giver Porter Finance dig det bedste tilbud, du kan få: Porter Finance anvender slet ikke spread. Alle priser på aktiver vil til enhver tid blive udregnet som gennemsnittet af ask- og bid-prisen, så du får den bedst mulige sandsynlighed for at tjene penge og slipper for at blive narret.

Sådan burde tingene være for binære optioner. Eftersom konventionelle investeringer indebærer køb eller salg af et bestemt aktiv, er en broker berettiget til at få en betaling for deres service, hvilket udgøres af spread. Ved binære optioner køber eller sælger du imidlertid ikke et aktiv, du investerer i en forudsigelse baseret på et aktiv. Forudsigelsen er udelukkende mellem dig og dig og din broker. Der er ingen tredjeparter involveret, og din broker skal ikke gøre nogen ekstra indsats for at skaffe dig din option.

Derfor bør du aldrig stole på nogen broker, der anvender et spread eller nogen anden form for gebyr for at investere i en binær option. Porter Finance gør tingene rigtigt.