Porter Finance Sikkerhed

Porter Finance Sikkerhed - logoDet vigtigste aspekt ved enhver binær broker er sikkerhed. Vi fortæller dig, om dine penge er i sikkerhed hos Porter Finance i vores artikel om Porter Finance sikkerhed.

Porter Finance sikkerhed – Hvilke sikkerhedsforanstaltninger benytter de?

Når det drejer sig om at vælge en binær broker, er sikkerhed det første på de fleste traderes lister over kriterier. For nye tradere er det ikke altid nemt at bedømme, om en broker anvender den rigtige slags sikkerhedsforanstaltninger eller ej. Vi fortæller dig, hvad du skal kigge efter når det kommer til Porter Finance sikkerhed, samt selvfølgelig om du kan stole på dem.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Det første, du skal være opmærksom på, når du skal vælge en binær broker, er, hvordan brokeren krypterer deres kommunikation med din enhed. Eftersom du sende login-oplysninger, personlige oplysninger og andre følsomme oplysninger over internettet, er det værste, der kunne ske, at nogen opsnapper dine data og anvender dem til ulovlige formål. Med en usikker broker vil nogen kunne hæve alle dine penge fra din konto.

Som troværdig binær broker gør Porter Finance alt, hvad de kan, for at sikre dine penge. Til kryptering af din kommunikation med Porter Finance anvender de SSL-standarden, den mest sikre standard på internettet. Selv de største banker anvender den samme standard til deres internetbankvirksomhed. Med SSL er det stort set en umulighed, at nogen kan opsnappe dine data og anvende dem til deres egne formål.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Den næstvigtigste faktor, når det drejer sig om sikkerhed, er, hvordan brokeren håndterer hævninger. Lad os f.eks. forestille os, at du skriver dine login-oplysninger på et stykke papir, og en anden finder denne papirlap. I denne situation, hvor nogen får fat i dine login-oplysninger, skal en broker sikre, at ingen, selv ikke med dine login-oplysninger, kan stjæle penge fra din konto.

For at undgå en sådan katastrofe anvender Porter Finance en valideringsproces for hver ny hævningsmetode, der anvendes fra din konto. Enhver bruger, der ønsker at anvende en ny hævningsmetode, skal først forsyne dem med en række dokumenter, der tydeligt identificerer ham, for at sikre, at kun du kan hæve penge på din konto. De krævede dokumenter er:

  • Et billede af et myndighedsudstedt id, for- og bagside, med et tydelige billede på.
  • Et bopælsbevis, som f.eks. en regning fra et forsyningsselskab.
  • Hvis hævningen finder sted med kreditkort, et billede af kreditkortet.

Eftersom det kun er dig, der er i besiddelse af alle disse dokumenter, er det kun dig, der kan verificere en ny hævningsmetode. Dette sikrer, at ingen kan stjæle dine penge. Hvis du har anvendt en hævningsmetode før, behøver du ikke at verificere den igen. Du har allerede bevist, at pengene vil havne hos dig.

Ved at kombinere alle disse sikkerhedsforanstaltninger får du en Porter Finance sikkerhed, som er i top og en god tradingoplevelse, hvor der passes godt på dine penge.