Porter Finance Range

Porter Finance Range - LogoPorter Finance range optioner er nogle af de mest enestående instrumenter i branchen for binære optioner. Find ud af, hvordan du kan tjene penge på dem nu.

Sådan trader du Porter Finance range optioner

Med range optionser udbyder  Porter Finance et absolut enestående instrument, der kan hjælpe dig med at trade under markedsforhold, som du ikke kan trade på med nogen anden type binær option, som andre binære brokere udbyder.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Range optioner er en blanding af high/low optioner og boundary optioner. Lige som for boundary optioner skal du forudsige, om et aktivs pris vil forblive inden for en give priskorridor. Lige som for high/low optioner vil denne priskorridor imidlertid ligge enten over eller under den aktuelle markedspris.

For almindelige boundary optioner omfatter priskorridoren den samme afstand til begge sider af den aktuelle markedspris. Du skal forudsige, om markedet vil forblive inden for denne priskorridor eller ej. Med Porter Finances range optioner skal du derimod forudsige, om markedet vil forblive inden for en korridor enten over eller under den aktuelle markedspris – en grundlæggende anderledes måde at investere på.

Afkast af range optionerne ligner meget de afkast, du kan få med high/low optioner. Eftersom Porter Finance generelt har til hensigt at holde afkastene for alle deres binære optionstyper inden for det samme interval og justerer optionstypernes egenskaber tilsvarende, giver det god mening. For at kompensere for den let forhøjede risiko sammenlignet med almindelige boundary optioner, er bredden af priskorridoren udvidet.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Da ingen andre brokere udbyder noget, der minder om range optioner, må tradere, der er interesserede i denne måde at trade binære optioner på, tilmelde sig hos Porter Finance for at få en mulighed for at trade med range optioner.

Hvis du ikke er sikker på, om range optioner er det rette for dig, kan du teste range optioner på Finance Porters hjemmeside. På forsiden har de en testversion af deres handelsplatform, som også omfatter range optioner. For at få en generel idé om, hvordan denne optionstype virker, kan du blot kigge på demoen i et stykke tid. Hvis du kan lide, hvad du ser, kan du tilmelde dig hos Porter Finance og begynde at trade med den rigtige vare.