Porter Finance One Touch Optioner

Porter Finance One Touch Optioner - logoDet er en enestående oplevelse at trade med one touch options hos Porter Finance. Ingen anden broker giver dig så stor sandsynlighed for at vinde en one touch option. Find ud af mere om Porter Finance one touch optioner her!

Oplev de særlige Porter Finance one touch optioner

Porter Finances one touch optioner er fundamentalt forskellige fra de one touch optioner, som de fleste andre binære brokere udbyder. De muliggør andre strategier og sætter dig i stand til at drage nytte af situationer, du ikke kunne have benyttet dig af med andre one touch optioner.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Der er to hovedforskelle mellem Porter Finances one touch optioner og de one touch optioner, andre brokere tilbyder. Forskellene er:

  1. Afstanden til målprisen,
  2. Det afkast du kan få.

 

De fleste brokere benytter sig af en meget fjerntliggende målpris for one touch optioner. Når markedet skal tilbagelægge så stor en afstand, vil du kun vinde en lille procentdel af dine handler. Det meste af tiden vil markedet ikke kunne bevæge sig nok til at nå målprisen.

For at kompensere for den lave gevinstfrekvens tilbyder andre brokere højere afkast på one touch optioner, som regel afkast på 200-300%. Med disse egenskaber bliver trading med one touch optioner en rutsjebanetur. Du vil tabe flere handler, før du får et stort afkast på en enkelt handel. Så vil du tabe en del igen, før du får din næste store gevinst.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Tradere, der ikke kan lide denne type trading har indtil nu være tvunget til at trade high/low optioner. Med et gennemsnitligt afkast på 80-85% og en gevinstfrekvens på 60-70% udsætter high/low optioner dig ikke for den samme rutsjebanetur og giver dig en mere støt indtjening.

Indtil nu har tradere, der gerne ville trade one touch optioner med de samme egenskaber som high/low optioner, ikke haft mulighed for det. Porter Finance hjælper nu disse tradere ved at udbyde one touch optioner, der anvender en målpris, der ligger tættere på markedsprisen, og afkast, der ligner high/low optionernes afkast.

Med denne variant af one touch optioner kan tradere nu endelig få en støt indtjening ved at forudsige, om markedet vil nå en given målpris eller ej. For mange tradere, der har en konservativ markedstilgang, er dette en fantastisk gave. Den sætter dem i stand til at trade på en ny strategi og udvide deres tilgang til binære optioner. Hvis du er en af disse tradere, anbefaler vi på det varmeste, at du prøver Porter Finance.