Porter Finance Indskud

Porter Finance Indskud - logoDet er en hurtig og nem proces at indskyde penge hos Porter Finance. Der er imidlertid nogle regler, du bør kende om at foretage et Porter Finance indskud. Find ud af mere her.

Sådan laver du et Porter Finance indskud

De vigtigste aspekt ved binære optioner er sikkerhed. For at gøre deres service så sikker som muligt tillader Porter Finance ikke blot alle og enhver at lave indskud hos dem. Ellers ville hvidvaskere af penge og andre krimineller have fri adgang til Porter Finances service.

I stedet beder Porter Finance dig om at forsyne dem med nogle få dokumenter, før du kan lave et indskud. Denne proces vil kun tage få minutter af din tid, men den hjælper med at holde Porter Finance fri for påvirkning fra ulovlige aktiviteter, hvilket kommer alle deres kunder til gode, også dig.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Denne verifikationsproces kan gennemføres via en enkelt e-mail. Det eneste, du skal gøre, er at tage nogle få billeder af nogle dokumenter og sende dem til Porter Finances kundeservice på accounting@porterfinance.com.

De dokumenter, du skal forsyne dem med, er:

1) Et billed-id. Det skal være myndighedsudstedt og kan være et kørekort, et pas eller et id-kort.

2) Et bopælsbevis som f.eks. en regning fra et forsyningsselskab eller kontoudtog fra banken. Det skal verificere din fysiske adresse eller faktureringsadresse i det land, hvor du har bopæl, og det må ikke være mere end seks måneder gammelt.

3) Hvis du har indskudt penge med kredit-/debitkort, skal du indsende en kopi af det kredit-/debitkort, du anvendte til dit indskud. Kopien skal være af for- og bagsiden med de første 12 cifre på kortet og CVV-nummeret på bagsiden tildækket. Underskriftsfeltet med din underskrift skal være synligt.

Sørg venligst for at indsende farvebilleder af hvert af disse dokumenter med den relevante information tydeligt vist.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Efter du har indsendt de nødvendige oplysninger, kan du indskyde penge på din konto. Du kan indskyde penge på tre måder: 

1) Kreditkort: Kreditkortindskud, som er den mest populære indskudsmetode, er hurtige, nemme og gratis. Der er ikke noget gebyr, og dine penge vil gå ind på din konto øjeblikkeligt, hvis du indbetaler med kreditkort.

2) Bankoverførsel: Selv om bankoverførsler også er gratis, kan der gå op til syv arbejdsdage, før dine penge går ind på din konto, afhængigt af hvor hurtig din bank er.

3) Neteller: Neteller er en internetbetalingsudbyder, der gerne vil gøre det hurtigere og nemmere at udføre banktransaktioner. Hvis du har en Neteller-konto, kan du bruge den til at indskyde penge hos Porter Finance øjeblikkeligt og gebyrfrit.