Porter Finance Hævning

Porter Finance Hævning - logoVil du gerne have en binær broker, der tilbyder hurtige og nemme hævningsmuligheder? Så skulle du kaste et blik på Porter Finance. Læs mere om Porter Finance hævning og de muligheder du har, lige her.

Porter Finance hævning – muligheder

Porter Finance behandler alle hævningsanmodninger inden for to arbejdsdage. Derefter vil det tage 5-7 dage yderligere, før pengene går ind på din konto, afhængigt af hvilken hævningsmulighed du benytter dig af, og hvor hurtigt din udbyder arbejder. Når du skal hæve penge fra Porter Finance, har du tre muligheder:

Kreditkorthævninger

Kreditkort er den mest populære metode til at lave en Porter Finance hævning, og det er der en god grund til. Kreditkorthævninger er fuldstændigt gratis, hvilken udgør en stor fordel. Desuden ejer de fleste mennesker allerede et kreditkort, hvilket betyder, at de kan anvende denne hævningsmetode intuitivt og uden forvirring.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Den ene ting du skal overveje, når det drejer sig om kreditkorthævninger, er, at du ikke kan hæve flere penge fra Porter Finance med et kreditkort, end du har indskudt med det selv samme kreditkort. Ethvert beløb, der overskrider det beløb, du indsatte med det samme kreditkort, skal hæves ved bankoverførsel.

Bankoverførselshævninger

Hævninger via bankoverførsel er den eneste hævningsmulighed, der ikke kræver, at du har en konto hos en tredjepart. Du kan overføre penge direkte fra din binære tradingkonto til din bankkonto, uden behovet for en kreditkortudbyder eller en internetbetalingsudbyder.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Ulempen ved bankoverførsler er imidlertid, at hver hævning medfører et gebyr på $30. I løbet af en tradingkarriere vil et gebyr på $30 for hver eneste hævning blive til en betragtelig sum. Særligt i de senere faser af din tradingkarriere, hvor du gerne vil kunne leve af din trading, vil du gerne kunne hæve penge ugentligt eller en gang om måneden. At skulle betale $30 for hver hævning ville reducere din indtægt med hundredvis af dollars om året.

I den første fase af din tradingkarriere anbefaler vi derfor, at du kun benytter dig af bankoverførselshævninger i en nødsituation, eller hvis du endnu ikke har dit eget kreditkort eller en konto hos en internetbetalingsudbyder. I dette tilfælde bør du dog sørge for at få en konto hos én af disse tjenester så hurtigt som muligt.

På et eller andet tidspunkt vil du skulle hæve penge via bankoverførsel, fordi du har overskredet hævegrænsen for dit kreditkort. Men når du når dette punkt vil du have tjent så mange penge og have så mange penge på din konto, at et gebyr på $30 ikke vil betyde det store. Indtil da bør du imidlertid holde dig til kreditkort så længe som muligt.

Neteller-hævninger

Neteller er en internetbetalingsudbyder, der sætter dig i stand til at gemme alle dine finansielle oplysninger bekvemt på ét sted, så dine transaktioner kan udføres hurtigere og nemmere. Neteller hævninger følger de samme regler som for kreditkorthævninger: De er lige så hurtige og nemme at udføre.