Porter Finance FAQ

Porter Finance FAQ - logoVi besvarer de vigtigste spørgsmål om Porter Finance og binære optioner. Find ud af, hvad du virkelig har brug for at vide i vores Porter Finance FAQ.

Den sande Porter Finance FAQ

Hvor de fleste FAQer kun kradser i overfladen af de virkeligt vigtige emner, ønsker vi at besvare de allervæsentligste spørgsmål vedrørende Porter Finance. Her er de to vigtigste spørgsmål og de svar, du skal kende.

Er Porter Finance de rette for mig?

Det første, enhver binær trader gerne vil vide, er, om en broker er et godt match til dem eller ej. Svaret på dette spørgsmål afhænger af din personlighed og din tradingstrategi. Overordnet set er Porter Finance ideelle for konservative tradere, der foretrækker sikre investeringer og stødt fremskridt frem for risikable investeringer og rustjebaneture.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Årsagen til denne egenskab er Porter Finances afkastsystem. Når det drejer sig om afkast, har Porter Finance en anden tilgangsvinkel end andre binære brokere. I stedet for at tilbyde meget varierende afkast på de forskellige binære optionstyper giver Porter Finance afkast i samme leje for alle binære optionstyper, men har til gengæld justeret hver optionstypes egenskaber tilsvarende.

I de fleste tilfælde har dette princip reduceret det afkast, du kan få på en given optionstype, men forøget procentdelen af vundne handler, hvilket gør Porter Finance ideelle til de mere sikkerhedssøgende strategier.

For one touch optioner vil de fleste binære brokere f.eks. anvende en fjerntliggende målpris og tilbyde et afkast på 200-300%, hvilket gør one touch optioner til en meget risikabel investering. Porter Finance anvender derimod en målpris, der ligger tættere på, og det samme afkastinterval på 70-90% som for high/low optioner, hvilket gør Porter Finance ideelle til de mere sikkerhedssøgende strategier.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Kan jeg tjene penge hos Porter Finance?

Efter at have sikret sig, at brokeren er et godt match, vil den binære traders næstvigtigste spørgsmål være, om de kan tjene penge hos denne broker. For Porter Finance må dette spørgsmål besvares med et rungende ja.

Porter Finance tilbyder afkast på 70-90% på alle deres binære optionstyper. Med et gennemsnitligt afkast på 80-85% (afhængigt af din strategi) skal du vinde omkring 55% af dine handler for at tjene penge hos Porter Finance.

Selv hvis du investerede tilfældigt, ville du vinde 50% af dine handler med binære optioner. Det bør ikke være svært at øge denne andel med 5 procentpoint. Med den viden, du kan få fra hjemmesider som denne eller fra en signaludbyder eller robot, vil du nemt kunne vinde 60% af dine handler og tjene penge hos Porter Finance.