Porter Finance Binære Optioner

Porter Finance Binære Optioner - logoPorter Finance tilbyder et pænt udvalg af binære optioner med interessante variationer over velkendte optionstyper. Læs mere om Porter Finance binære optioner nu!

Hvilke Porter Finance binære optioner kan du trade?

Porter Finance udbyder binære optioner, der sætter dig i stand til at trade alle typer strategier og udnytte enhver slags markedssituation. Uanset om du gerne vil lave en meget sikker investering eller have et stort afkast, så har Porter Finance altid den rette type binær option til dig.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Helt nøjagtigt udbyder Porter Finance disse typer binære optioner:

High/low optioner

Den klassiske binære investeringsform, high/low optioner, kræver, at du forudsiger, om et aktivs pris vil stige eller falde over et givet tidsrum. Du kan vælge dette tidsrum fra 5 minutter op til dagsafslutningen.

High/low optioner gør det muligt at lave relativt sikre forudsigelser. Med en god strategi bør du kunne vinde mere end to tredjedele af dine handler. Med afkast på 80-85% er en gevinstfrekvens på 70% mere end nok til at tjene penge på high/low optioner.

Med disse egenskaber er high/low optioner rettet mod konservative tradere, der gerne vil vinde en stor procentdel af deres handler. High/low optioner er den langsomme og støtte vej mod succes, der egner sig perfekt til lavrisikopersonligheder, der foretrækker den langsomme og støtte vej mod succes.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

One touch optioner

One touch optioner er en binær optionstype, der er rettet mod mere risikosøgende tradere end high/low optionerne. Du skal forudsige, om et aktivs pris kan nå en fjerntliggende målpris. Aktivet behøver ikke at forblive ved denne pris, det er nok, hvis aktivet rammer prisen én gang.

Afhængigt af, om du investerer i en fjerntliggende målpris eller en relativt nærtliggende målpris, vil du få et lavere eller højere afkast. Jo længere målprisen ligger fra den nuværende markedspris, jo højere vil dit afkast blive. Denne mekanisme tillader, at du kan anvende fleksible strategier med one touch optioner.

Range optioner

Med range optioner introducerer Porter Finance en spændende variation over boundary optioner. Du skal forudsige, om aktivet forbliver inden for et bestemt prisinterval. I modsætning til almindelige boundary optioner er dette prisinterval ikke en kanal rundt om den nuværende markedspris, men en halv kanal over den nuværende markedspris og en halv kanal under den. Du kan investere i enten den ene eller den anden kanal.

For at kompensere for den øgede risiko ved at skulle forudsige, om markedet forbliver over eller under den nuværende markedspris, er kanalerne bredere end for almindelige boundary optioner.s.

Hyper optioner

Porter Finance kalder 60 sekunders optioner for hyper optioner. Det grundlæggende princip er det samme som for high/low optioner, du får bare muligheden for at investere over en ekstremt kort tidsramme.