Porter Finance Bank

Porter Finance Bank - logoVil du gerne have en binær broker, der tilbyder nem og sikker bankvirksomhed? Så kan Porter Finance måske være perfekte for dig. Find ud af mere om Porter Finance bank nu!

Hvordan fungerer Porter Finance bank?

En af de vigtigste komponenter ved binær trading er bankvirksomheden. I løbet af din tradingkarriere vil du hele tiden hæve og indskyde penge fra og på din konto. Derfor er det af yderste vigtighed for alle tradere at have en broker, der tilbyder nemme, hurtige og sikre banktransaktioner.

porter-finance-trade
Forøg din profit og få helt op til 85% i afkast hos Porter Finance!

Porter Finance scorer højt på alle disse faktorer. For det første anvender de den ekstremt sikre SSL-krypteringsstandard for at holde alle dine transaktioner sikre. Det er den samme standard, som alle de store banker anvender til deres internetbankvirksomhed. Den er det sikreste, der findes i øjeblikket, og den vil sørge for, at ingen kan opsnappe dine transaktioner eller ulovligt logge ind på din konto.

Ud over disse tillidsvækkende sikkerhedsforanstaltninger holder Porter Finance også deres bankvirksomhed enkel og let. Du kan indskyde penge i alle de større valutaer – amerikanske dollars (USD), britiske pund (GBP), canadiske dollars (CAD), australske dollars (AUD) og euro (EUR) – hvilket hjælper dig til at kunne have din konto i dit hjemlands valuta, så du kan undgå de usikkerheder, valutakursernes fluktuationer medfører.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Det er lige så let at hæve penge fra din konto. For at hæve penge skal du blot vælge den valuta, du gerne vil hæve penge i, og den hævemetode, du gerne vil anvende. Derefter vil dine penge være på vej, og de vil ankomme til din bankkonto inden for fem arbejdsdage.

For at indskyde og hæve penge kan du anvende en af følgende betalingsmetoder:

Kreditkort/debitkort

Kreditkort er den mest populære måde at indskyde og hæve penge på, fordi de udgør en billige og letanvendelig service. Hævninger og indskud via kreditkort er gratis, og indskud via kreditkort går øjeblikkeligt ind på din konto. Desuden sikrer alle de omfattende sikkerhedsforanstaltninger, som alle kreditkortudbyderne benytter sig af, at dine indskud og hævninger kan foregå i fuldstændig sikkerhed.

Porter Finance tager imod de fleste større kreditkort- og debitkortmærker, herunder Visa, MasterCard, Maestro og Visa Electron.

Bankoverførsel

Indskud og hævninger via bankoverførsel er den eneste betalingsmetode, der ikke kræver, at du har en konto hos en tredjepart. De udgør imidlertid også den langsomste metode til indskud og hævninger, og de kan medføre et gebyr. Derfor giver bankoverførsler kun mening for større transaktioner på $10.000 eller derover.

Neteller

Neteller er en internetbetalingsudbyder, der gemmer alle dine finansielle oplysninger bekvemt på ét sted, så du kan gennemføre indbetalinger og hævninger ved hjælp af blot ét login. Du kan lave indskud og hævninger via Neteller, og indskud går straks ind på din konto.