IQ Option Validering

IQ Option valideringVil du gerne have en broker, der opbevarer dine penge sikkert? Så skulle du tage at læse om IQ Option validering nu! Vi forklarer det hele.

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

Sådan gennemfører du IQ Options validering

Det værste, der kan ske for en binær trader, er, at nogen stjæler pengene fra din konto. Det er langt fra noget usandsynligt scenarie. Det eneste, der behøver at ske, er, at du mister den lap papir, hvor du har skrevet dit kodeord eller mister din mobiltelefon, mens du stadig er logget ind på din konto. Pludselig kan nogen tilgå din konto og – i teorien – hæve alle de penge, de vil have.

Som pålidelig partner hjælper IQ Option dig med at undgå dette rædselsscenarie. Selv, hvis nogen skulle få fat i loginoplysningerne til din konto, vil de ikke kunne hæve penge, fordi IQ Option benytter sig af en grundig valideringsproces for hver ny hævemetode, nogen måtte ønske at anvende fra din konto.

Det betyder, at en person, der får adgang til din konto, kun vil kunne hæve penge ved hjælp af en eksisterende hævemetode. De kunne anvende dine eksisterende kreditkort- eller bankkontooplysninger, men de ville ikke kunne hæve penge til en ny bankkonto eller et nyt kreditkort. Dette system eliminerer effektivt muligheden for, at nogen kan stjæle penge fra din konto.

Hvis du gerne vil anvende en ny betalingsmetode, skal du blot gennemføre verifikationsprocessen én gang for hver betalingsmetode. For at gennemføre verifikationsprocessen skal du forsyne IQ Options kundeservice med følgende dokumenter:

  • Et tydeligt billede af et gyldigt, myndighedsudstedt ID med dit navn og billede. Det kan være dit kørekort, dit pas eller et andet id, så længe det er myndighedsudstedt.
  • Et billede af et bopælsbevis. Det kan være hvad som helst, der beviser, at du rent faktisk bor der, hvor du er registreret hos IQ Option, og at du ikke er en anden person med samme navn. De fleste anvender en forbrugsregning for vand eller gas eller et dokument, der er valideret af en notar.
  • Hvis du ønsker at hæve penge via kreditkort, skal du indsende et billede af kreditkortets for- og bagside med de midterste otte tal på kreditkortet skjult. Det medvirker til at forhindre hvidvask af penge og sikrer, at pengene bliver udbetalt til et kreditkort, du rent faktisk ejer.

Du sender blot disse billeder til IQ Options support, så aktiverer de den nye betalingsmetode for dig. Eftersom ingen anden end dig kan indsende alle disse dokumenter, er dine penge hos IQ Option helt tyverisikrede.

IQ Option Validering
5 (100%) 1 Stemme