IQ Option Udbetalinger

IQ Option Payout - LogoVil du gerne handle med binære optioner, men afkastene forvirrer dig? Vi forklarer dig alt, du skal vide. Find ud af mere on IQ Option afkast nu!

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

Hvordan fungerer IQ Option udbetalinger?

I finansbranchen er afkast et relativt almindeligt fænomen. Du kan få afkast, når du investerer i optionskontrakter, når du spiller på sportsbegivenheder, eller når du spiller i et kasino. Alle disse afkast adskiller sig imidlertid fra de binære optioners afkast på ét afgørende punkt: Værdierne udregnes forskelligt.

For at forstå dette punkt, der er af afgørende betydning for binær trading, så lad os se på et eksempel og sammenligne det med binære optioner. Når du spiller på en sportsbegivenhed, vil din bookmaker måske tilbyde dig et afkast på 5,0, hvis hold A vinder og et afkast på 1,2, hvis hold B vinder.

I dette tilfælde er hold B favorit til at vinde kampen, hvilket er årsagen til, at du kun får dine investerede penge plus 20 procent tilbage. Hold A er underdog, hvorfor du får hele 5 gange din investering igen, hvis de vinder.

I begge tilfælde angiver afkastet hver krone, du får udbetalt, hvis du vinder dit væddemål, inklusiv din oprindelige investering. På den måde giver et afkast på 5,0 en profit på 4 gange din investering, fordi du skal fratrække 1,0 for den oprindelige investering. Et afkast på 1,2 gange den oprindelige investering består af en profit på 0,2 gange den oprindelige investering plus tilbagebetaling af din oprindelige investering.

For binære optioner forholder det sig imidlertid anderledes. Her angiver et afkast kun, hvor meget profit, du vil få, hvis du vinder din option. Det faktum, at du får din investering tilbage, anses for at være givet.

Når du sammenligner afkast af binære optioner med andre investeringsformer, er nu nødt til at medregne de binære optioners afkasts anderledes karakter, ellers vil du aldrig nå frem til det rigtige resultat. Et afkast på 80 procent med binære optioner svarer til et afkast på 1,8 ved andre afkasttyper.

Denne forskel er vigtig at kende af to årsager:

1.       Hvis du ikke kender til dette forhold, vil du måske undervurdere rentabilitetn af binære optioner sammenlignet med andre aktiver. I værste fald vil du måske tro, at et afkast på 90 procent betyder, at du får færre penge tilbage, end du investerer, og derfor holde dig helt fra binære optioner, når virkeligheden er, at du med et afkast på 90 procent næsten ikke kan undgå at tjene penge.

2.       Når du sammenligner afkast fra forskellige typer af binære optioner, skal du forstå, at du ikke kan sammenligne dem på samme måde, som du sammenligner andre afkasttyper. Når din bookmaker f.eks. giver dig odds på 2,0 og 4,0, vil du få tre gange så stor profit på sidstnævnte væddemål som på førstnævnte. Med binære optioner vil et afkast på 180 procent sammenlignet med et afkast på 90 procent betyde, at du får den dobbelte profit. For at kunne lave en god tradingstrategi er du nødt til at vide dette.

For at få nogle af de bedste afkast, du kan finde med binære optioner, kan du undersøge IQ Options afkastmuligheder. Det er gratis at tilmelde sig deres service, og der er ingen forpligtelser.

IQ Option Udbetalinger
5 (100%) 1 Stemme