IQ Option Sikkerhed

IQ Option sikkerhedLeder du efter en binær broker med fantastiske sikkerhedsfunktioner, der holder dine penge sikre? Måske er den stærke IQ Option sikkerhed lige det, du har brug for.

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

 

Hvad er IQ Options sikkerhedsfunktioner?

Det er enhver binær traders værste mareridt: Nogen stjæler penge fra din konto. Udbyttet af dit arbejde, alt det, du har arbejdet så hårdt for – er væk. Det er en katastrofe, du for alt i verden må undgå. Det vigtigste skridt for at holde dine penge sikre er at vælge en binær broker, det benytter sig af de højeste sikkerhedsstandarder.

Sikkerhedsstandarderne hos en binær broker skal hovedsageligt fokusere på to områder:

1) Din kommunikation med din brokers tradingsoftware skal være helt sikker. Hvis nogen f.eks. kan opsnappe dit kodeord, vil hackere før eller siden finde en måde et tilgå din konto på uden dit vidende og dermed skade dig.

2) Selv om kommunikationen med din broker er helt sikker, kan nogen potentielt finde dine loginoplysninger offline – måske ved at finde den papirlap, hvor du har skrevet dit kodeord, eller ved at gætte dit kodeord, fordi de kender dig. Din broker skal derfor have et system på plads, som afholder disse folk fra at stjæle dine penge.

Heldigvis ved IQ Option, hvordan de skal give dig en sikker service på begge punkter.

For at sikre din kommunikation med tradingsoftwaren anvender IQ Option SSL-krypteringsstandarden. Det er den bedste sikkerhedsprotokol, der findes på internettet. Selv de største banker anvender den til deres internetbanker, fordi den er stort set umulig at bryde. Med denne krypteringsmetode på plads kan du være sikker på, at ingen kan opsnappe din kommunikation med IQ Option.

For at afholde nogen, der har fået fat i dit kodeord, fra at stjæle penge fra din konto, benytter IQ Option sig af et simpelt men genialt redskab: Enhver, der måtte ønske at hæve penge fra din konto, kan kun hæve dem til et kreditkort eller en bankkonto, du allerede har anvendt. Derfor vil en tyv ikke kunne indtaste sine egne kreditkort- eller bankoplysninger i systemet og hæve pengene derfra.

For at anvende en ny hævemetode med din konto, skal den person, der ønsker at hæve pengene, forsyne IQ Option med et billede af dit myndighedsudstedet id, et billede af et bopælsbevis, og hvis hævningen skal finde sted via kreditkort, et billede af det anvendte kreditkort. Eftersom det kun er dig, der kan forsyne dem med alle disse dokumenter, er det kun dig, der kan hæve penge på din konto.

IQ Option Sikkerhed
Giv din vurdering