IQ Option Legitim

IQ Option legit - LogoEr IQ Option legitime? Det må være et af de vigtigste spørgsmål – om ikke det vigtigste spørgsmål – du skal have besvaret, før du vælger IQ Option som din fremtidige broker.

Denne artikel giver dig et svar på dette yderst vigtige spørgsmål.

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

 

Er IQ Option legitime?

Når det drejer sig om at finde den rette binære broker, er tillid af altafgørende betydning. Uden en broker, du kan regne med vil give dig retfærdige tradingforhold, nøjagtige priser og ærlige afkast, bliver alt andet irrelevant. På samme måde er selv de højeste afkast nytteløse uden effektive sikkerhedsforanstaltninger.

For at kunne betragtes som en legitim binær broker skal enhver broker opfylde tre kriterier:

  1. Brokeren skal leve op til de højeste sikkerhedsstandarder. Dine penge skal være i fuldstændig sikkerhed hos brokeren.
  2. Brokeren skal fremstå som en ærlig forretning. Alle aktier skal udbydes til den korrekte pris, afkast skal udbetales som lovet, og der kan ikke være nogen skjulte gebyrer.
  3. Brokeren skal give afkast, der er høje nok til, at du kan tjene penge ved at trade hos brokeren.

IQ Option har en høj score på alle disse kriterier. For det første anvender IQ Option sikkerhedsforanstaltninger, der kan sammenlignes med dem, de største banker benytter sig af til deres internetbanker. Al kommunikation mellem dig og IQ Options tradingsoftware er krypteret via SSL-standarden, den sikreste krypteringsmetode, der findes på internettet. Dette system sikrer, at ingen kan opsnappe dit kodeord og logge sig ind på din konto.

Selv om du skulle miste det stykke papir, du har skrevet di kodeord på, behøver du ikke bekymre dig. Før nogen kan hæve penge på din konto til en bankkonto eller et kreditkort, du ikke har anvendt tidligere, skal de indsende billeder af dit pas, et bopælsbevis og, hvis hævningen skal udføres til et kreditkort, et foto af det kreditkort, der skal anvendes. Eftersom det kun er dig, der kan indsende disse dokumenter, er det kun dig, der kan hæve penge fra din konto.

Når sikkerhedssiden er ordnet, kan vi fokusere på de to tilbageværende aspekter: ærlige data og afkast, der er høje nok til, at du kan tjene penge på dem. Heldigvis tilbyder IQ Option også en overbevisende service på disse to punkter.

Alle de data, IQ Option forsyner dig med, er helt korrekte og retfærdige. Der er ikke noget spread, du vil altid få realtidspriser, og hver option måles nøjagtigt mod den rigtige pris. Herudover er der ingen skjulte gebyrer og ingen ubehagelige overraskelser.

Og endelig tilbyder IQ Option også afkast, der er mere end høje nok til, at du kan tjene penge på deres binære optioner. Med afkast på op til 90 procent skal du vinde omkring 55 til 60 procent af dine handler for at tjene penge hos IQ Option. Eftersom du ville vinde 50 procent af dine handler ved blot at gætte på, hvilken retning markedet vil bevæge sig i, bør en lille smule viden om teknisk analyse være nok til, at du kan tjene penge hos IQ Option.

IQ Option Legitim
5 (100%) 1 Stemme