IQ Option Kontotyper

IQ Option Kontotyper - logoVil du gerne i gang med at trade med binære optioner? Med de varierede IQ Option kontotyper får du en bedre udgangsposition end noget andet sted.

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

 

Hvilken slags IQ Option kontotyper kan du benytte?

IQ Option benytter sig af et genialt, tradervenligt kontosystem, der kombinerer enkelhed med store fordele og små krav.

Hos de fleste andre brokere er kontosystemet blot en metode til at lokke dig til at indskyde store beløb, du måske ikke har råd til at undvære, hos en broker. Disse brokere forbeholder derfor de bedste bonusser og features til kontotyperne på de øverste niveauer, der ofte kræver indskud på $25.000, $50.000 eller mere.

Hos IQ Option forholder tingene sig imidlertid anderledes. IQ Option tilbyder kun to tradingkontotyper, og det højeste niveau kræver kun et indskud på $1.000. Dette er et meget lavere indgangskrav end hos de fleste andre brokere.

Med dette tilbud har IQ Option givet selv nye tradere eller tradere med få penge muligheden for at trade fra en yderst rentabel konto med stort potentiale – en mulighed, der ikke bør være forbeholdt tradere med en masse penge.

For at forstå hvor fantastisk IQ Options kontosystem er, så lad os se lidt nærmere på detaljerne.

IQ Options konto på indgangsniveau, benævnt real-kontoen, begynder ved et mindsteindskud på blot $10. Dette er langt det laveste mindsteindskud, du kan finde i branchen for binære optioner. Alle andre brokere kræver, at du indskyder mindst $100, de fleste brokere kræver $200, $300 eller endda $500. Det lave mindsteindskud gør det nemmere at komme ind på markedet for binære optioner end hos nogen anden broker.

Selv om IQ Options real-konto er nem at få fat i, giver den ikke desto mindre større fordele end indgangsniveaukonti eller endda konti på mellemniveau hos andre brokere.

VIP-kontoen starter ved et mindsteindskud på $1000. Herudover kommer VIP-kontoen med en personlig manager til dig og en månedlig analyse af din tradingsucces sammen med en af IQ Options eksperter. Alle disse features matcher nemt det, som andre brokere tilbyder i den høje ende af deres kontoniveauer med mindsteindskud på $25.000 eller mere, men kræver kun en brøkdel af den investering.

Vi kan konkludere, at IQ Options kontosystem er ideelt for nye tradere og tradere med få penge. For at få et skub i den rigtige retning i begyndelsen af din tradingkarriere vil vi på det kraftigste opfordre dig til at prøve IQ Option af.

IQ Option Kontotyper
5 (100%) 1 Stemme