IQ Option Indskud

IQ Option Deposit - LogoVil du gerne kunne indbetale penge nemt via mange forskellige betalingsmetoder? Så kan IQ Options betalingsløsning måske være det helt rigtige for dig.

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

 

Hvad er IQ Options betalingsmetoder?

IQ Options betalingsmetoder er opdelt i tre kategorier:

  1. Kreditkort / debitkort,
  2. Bankoverførsel,
  3. Internetbetalingsudbydere.

Selv om de fleste binære brokere tilbyder de samme tre grundlæggende betalingsmetoder, er IQ Options en af de brokere, der tilbyder flest muligheder inden for hver af disse kategorier af betalingsmetoder. Hvor andre brokere kun tilbyder en eller to internetbetalingsudbydere, tilbyder IQ Option dig f.eks. en lang række internetbetalingsudbydere, hvilket gør det nemt for dig at finde en betalingsudbyder, som du allerede har en konto hos.

I detaljer er IQ Options betalingsmetoder:

Kreditkort / debitkort

Kreditkort og debitkort, der er den mest populære betalingsmetode, giver mulighed for nemme or hurtige indbetalinger uden gebyr. Eftersom de fleste mennesker allerede har et kreditkort og er vant til at anvende det som betalingsmetode, er kreditkort den naturlige måde at indskyde penge på for de fleste.

Bortset fra, at det er den naturlige valg som betalingsmetode, giver kreditkortbetalinger også en lang række fordele, der gør dem til den bedste betalingsmetode hos IQ Option:

1) Kreditkortbetalinger er gratis. Der er ikke noget gebyr og ingen skjulte omkostninger. I løbet af din tradingkarriere vil du sandsynligvis indskyde penge flere gange. I så fald vil et gebyr på hver indbetaling være spild af penge. Ved at tilbyde dig en gratis metode til at indskyde penge på din konto, gør kreditkortbetalinger dit liv meget lettere.

2) Kreditkortbetalinger er øjeblikkelige. Når du indskyder penge på din konto med kreditkort, går de ind på din saldo med det samme. Hvis du øjner en tradingmulighed, men allerede har investeret alle dine penge andetsteds, udgør det en stor fordel. Du kan hurtigt indskyde nogle ekstra penge på din konto og udnytte muligheden.

3) Du har ikke brug for en ekstra konto. Eftersom de fleste mennesker allerede har et kreditkort, behøver du sandsynligvis ikke oprette en ekstra konto for at lave en kreditkortindskud.

Bankoverførsel

Bankoverførsler, der tager op til fem dage for at nå frem til din konto, er en meget langsommere betalingsmetode end kreditkortbetalinger. Desuden vil din bank måske pålægge et gebyr for overførslen. Bankoverførsler er derfor kun for folk, der ikke ejer et kreditkort.

Internetbetalingsudbydere

IQ Option accepterer betalinger fra Skrill, CashU, Neteller, WebMoney og Poli Payments. Alle disse internetbetalingsudbydere er legitime alternativer til kreditkortbetalinger, som muliggør øjeblikkelige betalinger uden gebyrer. De fleste mennesker har ikke allerede en konto hos disse udbydere, så kreditkortbetalinger forbliver den bedste betalingsmetode, IQ Option tilbyder.

IQ Option Indskud
5 (100%) 1 Stemme