IQ Option Hævninger

IQ Option Withdrawal - LogoVil du gerne have en broker, der tilbyder hurtige og sikre hævningsmuligheder? Så bør du prøve IQ Options hævningsproces. Find ud af mere nu!

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

 

Sådan foretager du en hævning hos IQ Option

Når det drejer sig om hævninger, skiller de gode binære brokere sig ud fra de dårlige. Eftersom hævninger er en af de sidste ting, en ny trader tænker på, er der nogle brokere, der kræver vanvittigt høje gebyrer eller gør dit liv besværligt på anden måde. Heldigvis viser IQ Options hævningsproces sig at være en af de bedste i branchen.

For at gennemføre en hævning hos IQ Option har du grundlæggende to muligheder:

  1. Kreditkort-/debitkorthævning
  2. Bankoverførsel

Eftersom de to hævningsmuligheder har fundamentalt forskellige egenskaber, ser vi her nærmere på hver mulighed.

Alle hævninger fra IQ Option bliver behandlet inden for tre arbejdsdage. Afhængigt af din hævningsmetode skal du lægge metodens hævningstid til for at udregne den samlede tid for en hævning.

Hævninger med kreditkort / debitkort

Hævninger med kreditkort eller debitkort er den mest populære hævningsmetode. De er gratis, hurtige og nemme, og de udgør den naturlige betalingsmetode for mange tradere, der anvender kreditkort til at betale og modtage penge hver dag.

Hævninger via kreditkort vil tage tre dages behandlingstid hos IQ Option og to dages behandlingstid hos din kreditkortudbyder. Alt i alt er en behandlingstid på fem dage det hurtigste, du kan opnå med binære optioner.

Hævninger ved bankoverførsel

Sammenlignet med kreditkorthævninger har hævninger ved bankoverførsel en række ulemper, der gør dem til en langt fra perfekt hævningsmetode:

1) Hævninger ved bankoverførsel tager længere tid end kreditkorthævninger. Selv om bankoverførsler bliver behandlet på tre dage af IQ Option, tager det meget længere, før pengene når frem til din bankkonto end ved kreditkorthævninger. I stedet for en samlet behandlingstid på fem dage kan bankoverførsler tage op til 10 arbejdsdage, afhængigt af procedurerne i dit land og din bank.

2) Bankoverførsler er ikke gratis: IQ Option pålægger et gebyr for hver bankoverførsel, du udfører. Eftersom du vil gennemføre mange hævninger i løbet af din tradingkarriere, er det hovedårsagen til, at du skal prøve at holde dig fra hævninger via bankoverførsel.

Når fordelene taler så klart for kreditkorthævninger, undrer du dig måske over, hvorfor der overhovedet er nogen, der anvender hævninger ved bankoverførsel. Svaret herpå skyldes anti-hvidvaskningslove: Du må kun hæve samme beløb via kreditkort, som du har indskudt med det selvsamme kreditkort. Fordi nogle tradere indskyder penge ved bankoverførsel, er de også nødt til at hæve dem via bankoverførsel.

IQ Option Hævninger
5 (100%) 1 Stemme