IQ Option FAQ

IQ Option FAQ - logoVi besvarer de to vigtigste spørgsmål om IQ Option: Kan du stole på dem, og kan du tjene penge hos dem? Find ud af svarene nu i vores IQ Option FAQ.

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

Den grundlæggende IQ Option FAQ

Når der drejer sig om FAQer, spilder de fleste hjemmesider tiden på mindre relevante spørgsmål som IQ Option indskuds- og hævningsprocedurer eller lignende uvæsentlige teknikaliteter. Vi vil gerne besvare de to spørgsmål, der virkelig betyder noget: Kan du stole på IQ Option, og kan du tjene penge på IQ Option.

Kan jeg stole på IQ Option?

Det er ikke nemt at finde en troværdig binær broker. Særligt nye tradere finder det svært at blot at opstille nogle kriterier for, hvad der definerer en troværdig binær broker. For at hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning har vi defineret troværdighed for dig: Det er kombinationen af en sikker handelsplatform, sikker bankvirksomhed og en overordnet set ærlig service med korrekte data og uden skjulte gebyrer.

IQ Option scorer højt på alle disse aspekter:

1) IQ Option benytter sig af førsteklasses sikkerhedsforanstaltninger. Med SSL-protokollen som krypteringsmekanisme anvender IQ Option den sikreste krypteringsprotokol, internettet har at byde på, hvorved muligheden for, at nogen opsnapper dine data, elimineres. IQ Options handelsplatform er så sikker, som den kan blive.

2) IQ Option anvender en verifikationsproces for hver ny hævningsmetode. Før du kan hæve penge via en metode, du ikke tidligere har anvendt, skal du indsende billeder af dit id, et bopælsbevis og dit kreditkort. Eftersom det kun er dig, der kan forsyne dem med alle disse dokumenter, gør denne proces, at ingen kan stjæle penge fra din konto.

3) IQ Option anvender altid korrekte, ajourførte markedsdata. Der er ingen skjulte gebyrer, og afkastene udbetales altid som lovet. Hos IQ Option kan du generelt være sikker på, at du får det, du har tilmeldt dig.

Kan jeg tjene penge hos IQOption?

Når du har fundet en broker, du kan stole på, har du brug for at vide, at du kan tjene penge hos brokeren. Hos IQ Option er det helt sikkert muligt. IQ Option tilbyder gennemsnitlige afkast på omkring 80%, så de ligger i toppen af alle binære brokere.

For at tjene penge på så høje afkast skal du vinde omkring 55% af dine handler. Eftersom binære optioner kun giver dig to muligheder at investere i – stigende eller faldende priser – har du 50% sandsynlighed for at vinde en handel, når du investerer tilfældigt. Med en smule viden om teknisk analyse og lidt erfaring bør det være muligt for hvem som helst, der tager binære optioner seriøst, at lægge 5 procentpoint til deres gevinstfrekvens, så de genererer overskud.

IQ Option FAQ
5 (100%) 1 Stemme