IQ Option Anmeldelse

IQ Option Anmeldelse - logoVi du gerne starte med et forspring i din binære tradingkarriere? Så har IQ Option præcist det tilbud, du har brug for. Læs mere her i vores IQ Option anmeldelse!

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

VIGTIGT!  IQ OPTION TILBYDER IKKE LÆNGERE NOGEN FORM FOR BONUS. IQ Option har besluttet ikke at tilbyde bonusser længere som en direkte konsekvens af, at nogle tradere har lidt økonomiske tab grundet forsøg på at opnå den for bonusser krævede tradingvolume. For at undgå dette tilbyder IQ Option derfor ikke længere indbetalingsbonus.

IQ Option anmeldelse features

IQ Option er en broker, der tilbyder alt det, du behøver for at få succes som binær trader: Høje afkast, en lang liste over aktiver og en letanvendelig handelsplatform. IQ Options sande adelsmærke er imidlertid deres kontostruktur. IQ Option tilbyder store bonusser for selv den mindste investering. Ingen anden broker kan konkurrere med IQ Options kontostruktur.

De fleste binære brokere har lignende kontostrukturer: De benytter sig af fem til syv forskellige kontotyper, hvor hver eneste type medfører sine egne fordele og bonusser. Kontotyper på højere niveau medfører højere bonusser og flere fordele, men de kræver også, at du indskyder flere penge hos brokeren. For at få en konto i den høje ende skal du indskyde $25.000, $50.000 eller endda mere hos de fleste brokere.

IQ Option har forbedret betydeligt på denne model. I stedet for at forbeholde de bedste kontofeatures for nogle privilegerede få tilbyder IQ Option konto med stort potentiale til alle.

I konkrete tal betyder det, at IQ Option tilbyder 80% indskudsbonus for alle, der deponerer mindsteindskuddet, der er på blot $10. Hos alle andre brokere er mindsteindskuddet på mindst $100, ofte endda $200 eller $500. Ikke desto mindre vil selv dette højere indskud enten ikke give dig nogen indskudsbonus hos de fleste brokere, eller kun give dig 20% hos andre.

At modtage en 80% bonus passer meget godt med hvad andre brokere tilbyder deres medium til high-end konti. Hos andre brokere kræver det bare et indskud på $10.000 eller mere at opnår medium/high-end konto-status. Hos IQ Option kan du få den samme bonus uden at være i nærheden af at have $10.000 at sætte ind. Dette er naturligvis en stor fordel for nye tradere, der ikke har så mange penge.

Derudover starter den højeste konto hos IQ Option – VIP kontoen – allerede ved et indskud på $1.000, hvilket er markant lavere end hvad alle andre brokere kræver. VIP kontoen giver dig 100% indskudsbonus, en personlig manager og en månedlig analyse session med en af trading eksperterne hos IQ Option. Dét er der ikke andre brokere der kan hamle op med.

Kort sagt: Hvis du gerne vil åbne en konto og har mindre end $5.000 at sætte ind, så kan du næppe finde nogen bedre steder at starte end IQ Option. Hvor tradere med mange penge kan finde rigtig gode kontomuligheder andre steder, så skal tradere med begrænsede midler absolut kigge på IQ Option.

IQ Option Anmeldelse
5 (100%) 1 Stemme