IQ Option Aktiver

IQ Option Aktiver - logoEr du træt af de binære brokere, der forvirrer dig med endeløse lister over aktiver, ingen har lyst til at handle med? IQ Option gør tingene anderledes. Læs mere om IQ Option aktiver her!

Generel advarsel om risiko
Den finansielle service som dette website tilbyder er forbundet med en høj risiko og kan resultere i store tab. Du bør aldrig investere penge, du ikke har råd til at tabe.

Hvad er der så særligt ved IQ Option aktiver?

Når det drejer sig om at udbyde aktiver, følger alle binære brokere en simpel formel: Jo flere aktiver, jo bedre. Nogle brokere udbyder derfor mere end 250 aktiver, hvilket har medført en del forvirring blandt binære tradere: Mange tradere handler kun med de samme 5 eller 10 aktiver gennem hele deres karriere, så alle de resterende 240 aktiver forvirrer dem blot, gør det sværere hurtigt at finde det rette aktiv og gør tingene mere komplicerede.

IQ Option forsøger at løse dette problem. I stedet for at tilbyde endeløse rækker af aktiver har de kondenseret deres aktivliste ned til 78 IQ option aktiver. IQ Option tilbyder aktiver fra fire forskellige kategorier: Råvarer, forex (valuta), aktieindekser og aktier.

For at forstå IQ Options engagement for sikkerhed og klarhed behøver vi blot at se på alle aktiverne i kategorien råvarer. Hvor andre brokere udbyder aktiver som hvede og kaffe, aktiver ingen handler med, udbyder IQ Option kun guld. Guld er den eneste råvare, de fleste tradere investerer i under alle omstændigheder. Hvorfor skulle de udbyde noget andet?

Det samme gælder for aktieindekser. Mange brokere udbyder aktieindekser fra Mellemøsten eller små asiatiske lande, indekser som næsten ingen har hørt om, før de blev binære tradere. IQ Option eliminerer alle disse unødvendige aktiver. Det, der bliver tilbage, er et perfekt udvalg af de indekser, en binær trader gerne vil investere i: Dow Jones, S&P 500, FTSE 100, DAX, CAC 40 og NASDAQ 100. Hvad kunne der ellers være behov for?

Når det drejer sig om valutaer, udbyder IQ Option 22 par, hovedsageligt store par og nogle enkelte mindre par. Hvis du gerne vil investere i euro, amerikanske dollars, britiske pund eller schweizerfranc i alle mulige kombinationer, er du dækket med IQ Option. Andre brokere udbyder så besynderlige valutaer som Bitcoin, men de fleste binære tradere har intet behov for disse aktiver.

Selv når det drejer sig om aktier, forbliver IQ Option klare, enkle og rettet mod de store markeder. De fleste udbudte aktier er fra de store markeder i Amerika, Asien og Europa. Hvor de fleste brokere udbyder alle mulige aktiver, udbyder IQ Option kun de aktiver, du reelt har lyst til at handle med.

For at konkludere giver IQ Option dig en helt unik tilgang til binær trading. Mange af den binære tradings gamle dogmer har trænger til at blive udfordret, og IQ Option er den rette broker til den opgave. Hvis du er en frisindet trader, der gerne vil prøve noget andet til en afveksling, er IQ Option måske lige den broker, du har ledt efter.

IQ Option Aktiver
5 (100%) 1 Stemme