anyoption Minimums Indskud

anyoption Minimums Indskud - logoanyoption giver dig muligheden for at indlede din karriere inden for trading med binære optioner for så lidt som $100. Nu kan alle og enhver blive en trader med det lave anyoption minimums indskud!

Hvor stort er anyoption minimums indskud?

For at begynde at trade hos anyoption skal du oprette en konto og indskyde penge på den. Det mindste beløb, du kan indskyde, er $100.


anyoption-trade
Få op til 94% i afkast hos anyoption

Du kan indskyde penge via kreditkort/kreditkort, bankoverførsel eller Skrill (Moneybookers). Kravet til minimums indskuddet er det samme for alle tre betalingsmetoder.

Hvis du ikke ønsker at have din konto i amerikanske dollars, kan du også vælge at have din konto i euro, britiske pund, russiske rubler, tyrkiske lira eller svenske kroner. For euro og britiske pund er minimums indskuddet for hver valuta 100 enheder (EUR 100, GBP 100). For resten af valutaerne svarer minimums indskuddet til $100.

Sammenlignet med de fleste andre binære brokere er dit anyoption minimums indskud på $100 i den lave ende af spektret. De fleste binære brokere kræver, at du indskyder $200, $250 eller endda $500. Der er ikke nogen broker, der accepteret lavere minimums indskud end $100.

StopStop! Vent! Sæt farten ned!
Før du opretter dig noget sted, så husk at med over 400 udbydere på markedet, er det vigtigt at vælge rigtigt.
Se listen over troværdige binære brokere her!

Det er altid en fordel at have et lavt minimums indskud. Det gør det muligt at indskyde selv små beløb på din konto, så du får mere kontrol, og begyndelsen af din tradingkarriere bliver nemmere end med et mere restriktivt krav til minimums indskud.

Det giver selvfølgelig ikke meget mening at reducere minimums indskuddet yderligere. Det ville ikke gøre den store forskel for din overordnede tradingperformance, hvis du kunne indskyde $1 eller $20 på din konto, men det ville gøre tingene mere komplicerede for anyoption, hvilket ville resultere i længere transaktionstider og måske endda transaktionsgebyrer.

Et minimums indskud på $100 er det ideelle beløb, der gør det muligt for binære trader at indskyde penge, når de vil, selv mindre beløb, uden unødigt at besværliggøre processen for anyoption.

Når du opretter din konto, anbefaler vi ikke desto mindre, at du indskyder mere end $100. Et indskud på $100 giver dig kun et meget lille råderum til at imødegå begynderfejl og tabsrækker. For at have en rimelig stødpude anbefaler vi, ay du indskyder mindst $300 på din konto. Den generelle regel om “jo mere, jo bedre” gælder her.

Den ene ting, du skal undgå, er at oprette din konto, tabe to handler og være slået ud af spillet. Derfor skal du sørge for at have mindst $300, så du har råd til at tabe nogle få handler.