anyoption Kontotyper

anyoption Kontotyper - logoSynes du, de fleste binære brokere benytter sig af kontomodeller, der er for komplicerede? Så passer anyoption perfekt til dig. Læs mere om anyoption kontotyper her.

Hvilke anyoption kontotyper findes der?

Mange binære brokere benytter sig bevidst af forvirrende kontomodeller med helt op til 7 forskellige kontotyper, men anyoption gør det nemt for dig. anyoption benytter sig kun af 2 kontotyper, en standard konto og en VIP konto.


anyoption-trade
Få op til 94% i afkast hos anyoption

anyoptions standard konto får du ved et mindsteindskud på $200 og er perfekt for begyndere, der gerne vil blive bedre tradere eller til tradere på mellemniveau, der gerne vil teste anyoptions platform og sitets overordnede funktioner.

Det er vigtigt at indse, at mindsteindskuddet hos anyoption kun er $100, men at standard kontoen begynder ved $200. Derfor bør du kraftigt overveje at indskyde mindst $200 på din konto, ellers vil du ikke få nogen af fordelene ved at have en kontotype. Sørg for ikke at gå glip af denne mulighed – den betyder en masse ekstra fordele uden yderligere omkostninger.

StopStop! Vent! Sæt farten ned!
Før du opretter dig noget sted, så husk at med over 400 udbydere på markedet, er det vigtigt at vælge rigtigt.
Se listen over troværdige binære brokere her!

VIP kontoen begynder ved indskud på $5.000 og derover. De ekstra eksklusive features, der følger med denne konto, skal du diskutere med en anyoption-repræsentant. Dine ekstra features afhænger af dine behov og det beløb, du indskyder. Hvis du indskyder $10.000, vil du være i en bedre forhandlingsposition, end hvis du kun indskyder $5.000.

Vi sætter pris på, at anyoption giver deres kunder en chance for at anvende deres forhandlingsevner i stedet for at tvinge dem ind i et foruddefineret system. Med denne model vil du ikke modtage nogen bonuser, du ikke har brug for, mens du går glip af dem, du har mest brug for. Du kan skræddersy din konto i overensstemmelse med dine præferencer – en unik og værdifuld tilgang til trading.