24option Undervisningscenter

24option Undervisningscenter - logoFor at hjælpe binære tradere til at få mere viden tilbyder 24option undervisningscenter gratis kurser, e-bøger og meget andet. Det bedste af det hele: Det er fuldstændigt gratis.

Hvad kan 24option undervisningscenter tilbyde?

For at tilgå 24options undervisningscenter klikker du på “Guide” i menuen øverst til højre på deres hjemmeside. I det site, der nu åbner sig, vælger du “Education Center” fra menuen til venstre.

Gratis e-kurser

24option tilbyder gratis e-kurser om binære optioner hver torsdag kl. 12 CET og fredag kl. 13 CET. Emnerne varierer fra uge til uge, og målet er altid at hjælpe traderne med at få mere succes.

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

E-bog om binære optioner

24option tilbyder også en gratis e-bog, der giver dig en indføring i binære optioner. Særligt nye tradere, der stadig har problemer med at finde ud af, hvor de skal begynde i deres bestræbelser på at mestre binære optioner, kan benytte sig af denne e-bog som den perfekte måde at lære det grundlæggende på. E-bogen lærer dig også det grundlæggende om anvendelsen af 24options platform.

Interaktiv e-bog

Synes du, e-bøger er kedelige? Så har 24option det perfekte alternativ til dig: en interaktiv e-bog med videoer, quizzer og mange andre interaktive dele, der gør det hurtigt og let at lære det grundlæggende om binære optioner.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

V.O.D. (videocenter)

For at gøre det endnu hurtigere og nemmere at lære om binære optioner tilbyder 24option et videocenter. Videoerne er opdelt i videoer for begyndere og mere avancerede tradere. Med de i alt 15 videoer kan du lære, hvilke binære optioner der findes, hvilke fordele de har, og hvordan du styrer din risiko i begynder-afsnittet, og det grundlæggende om teknisk analyse, trends og candlesticks i det avancerede afsnit.

Tidlig lukning

Tidlig lukning er en af de unikke features hos 24option, der giver den enkelte trader mere kontrol. Tidlig lukning gør det muligt for dig at gå ud af en handel, før optionen er udløbet, og indkassere dit udbytte. Denne mulighed reducerer dit afkast, men selv et reduceret afkast er bedre end en tabt handel. I 24options undervisningscenters afsnit om tidlig lukning kan du lære detaljerne om denne mulighed, hvordan du benytter dig af den, og hvornår det giver mening at bruge den.

Løbetidsudregning

Løbetiden er en af de mest kritiske faktorer for din binære option. Afsnittet om løbetidsudregning i 24options undervisningscenter vil hjælpe dig med at forstå alle de detaljer, du skal vide om løbetiden.