24option Trading Signaler

24option Trading Signaler - logoGratis 24option trading signaler er brokerens nyeste påfund. Specielt nye tradere kan nu hurtigt komme i gang med trading baseret på teknisk analyse uden at behøve at kende meget til tankerne bag teknisk analyse signaler.

Sådan anvender du dine 24option trading signaler

24option danner trading signaler ved hjælp af en algoritmisk trading-model, der hedder Faunus. Disse trading-modeller kører på computere med så lidt menneskelig indblanding som muligt. Professionelle tradere overvåger kun systemet med jævne mellemrum og tilpasser det for at undersøge og belyse nye handels-strategier.

Det er nøjagtigt den måde, signaler bør dannes på. Teknisk analyse er en rationel proces, der bedst udføres af velprogrammerede maskiner. Menneskelige faktorer i teknisk analyse er kun kilder til fejl, og det er bedst helt at eliminere dem.

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

Alle de genererede signaler vil være ledsaget af de grundlæggende oplysninger, der skal til for at trade på signalerne:

  • Aktivet, du skal anvende,
  • Retningen, du skal investere i
  • Og den standardiserede udløbstid.

Signaler dannes for tre forskellige løbetider: 1 time, 30 minutter og 15 minutter.

Du kan f.eks. have modtaget det følgende signal kl. 10:03: EUR/USD – CALL. Læg en call-handel på EUR/USD og sæt udløbstiden til kl. 11:00. I dette tilfælde vil du have modtaget et signal med en løbetid på en time. Signaler med en løbetid på en time har en 5-minutters garanti. Det betyder, at du har fem minutter til at analysere markedet og beslutte dig for, om du vil investere i dette signal. I disse fem minutter vil udløbstiden være reserveret til dig. Når de fem minutter er gået, vil du ikke længere kunne bruge denne løbetid.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

For kortere løbetider er den tid, signalerne er garanteret for, reduceret. 30-minutters signaler giver dig 3 minutter til at reagere, 15-minutters signaler giver dig 1,5 minutter.

For at indikere den sandsynlige pålidelighed for hvert signal bruger 24option en farvekode. Sikre signaler har farvekoden grøn, risikable signaler har farvekoden rød, og signaler, der ligger et sted imellem de to, er farvekodet gul. Det er svært at knytte en bestemt gevinstfrekvens til hver af disse farvekoder, men røde signaler medfører højere risiko og højere afkast. Tradere, der foretrækker en sikker og stabil tilgang, bør koncentrere sig om grønne signaler, mens tradere, der er villige til at påtage sig en større risiko, også kan trade på gule eller endda røde signaler.

For at finde ud af, hvilke signaler der passer bedst til dig, anbefaler vi, at du begynder med kun at trade på grønne signaler og lidt efter lidt udvider din trading til også at omfatte gule og dernæst røde signaler. Så snart du begynder at føle dig utilpas, standser du udvidelsen og nøjes med at trade de signaler, du har tradet indtil det tidspunkt.

Vigtig info:

Handels-underretninger eller signaler må aldrig stå alene eller blive betragtet som investeringsrådgivning. Beslutningen om at agere på signaler er udelukkende din egen og du handler på din egen risiko. Husk også på at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast.