24option Tips

24option Tips - logo24option er en fantastisk broker. For at hjælpe dig med at få succes som binær trader kan du med vores 24option tips lære alt, hvad du har brug for at vide!

24option tips  – få success som trader

Opnå mindst en guld konto med dit indledende indskud

Hvis du sørger for mindst at få en guld konto hos 24option, vil det forøge din succes som trader eksponentielt, selv hvis du overhovedet ikke forbedrer din trading. For det første vil du få 70% indskudsbonus gratis. For det andet vil du få ekstra 2% i afkast for hver eneste handel. Hvis vi leger med tanken om at du kan vinde X antal handler på stribe, så vil de 2% komme til at udgøre et astronomisk beløb på ganske kort tid. I løbet af en måned, hvis vi antager 20 trading-dage med et gennemsnitligt antal handler på 6 pr. dag, vil det give dig et ekstra udbytte på 1831,77%: 170% * (1,02)^120 = 1831,77%.

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

Og det var blot for én måned. I løbet af et halvt års trading med seks gange så mange handler vil du få et ekstra udbytte på 264589490,46%: 170% * (1.02)^720 = 264589490,46%. Over 6 måneder vil det faktum, at du har en guld konto, betyde, at du får mere end 2 millioner gange så meget succes som trader. Det er en kæmpe fordel, du ikke må gå glip af. Regneeksemplet er som sagt baseret på at du vinder X antal handler på stribe, hvilket nok ikke er realistisk, men samtidig med til at understrege en væsentlig pointe i forhold til hvor vigtige de ekstra 2% point kan blive i forhold til et samlet afkast.

Gør god brug af 24options markedsanalyse

Hver dag udgiver 24option en kort, men detaljeret, markedsanalyse. I denne markedsanalyse beskriver 24option alle de begivenheder på dagen, der med høj sandsynlighed vil påvirke markedet. Du vil blive informeret om offentliggørelsen af økonomiske data, regnskaber osv.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Ved siden af begivenheden giver 24option dig det nøjagtige tidspunkt, data vil blive frigivet på, hvilket aktiv det vil påvirke, og den foregående og forventede nye værdi. Så snart data er frigivet, giver det dig alle de oplysninger, du har brug for, for at kunne bedømme, om markedets forventninger er blevet mødt, oversteget eller skuffet. Med denne viden kan du forudsige, om markedet vil stige eller falde. Investér i overensstemmelse hermed, så vil du have en meget god chance for at vinde en binær option.

Brug 24options gratis trading signaler

24options udgiver gratis trading signaler, som de kalder trading-underretninger (alerts). Disse signaler fungerer nøjagtigt lige som signaler fra en signaludbyder: De fortæller dig, hvilket aktiv du skal investere i, hvilken retning, og hvilken løbetid du skal anvende. Du skal blot følge instrukserne, der er givet i signalet, så kan du investere uden at behøve at bruge flere år på at mestre teknisk analyse.

Sammenlignet med signaler, du skal betale for, har 24options trading-underretninger to fordele: De er fuldstændigt gratis, og de er integreret i dit trading-system. Det sparer dig penge og gør signalerne nemmere at trade efter – en dobbelt fordel. Trading signaler er ikke altid korrekte, men som en kombination til din egen sunde fornuft og øvrige elementer i din trading strategi er de yderst værdifulde.

Vigtig info:

Handels-underretninger eller signaler må aldrig stå alene eller blive betragtet som investeringsrådgivning. Beslutningen om at agere på signaler er udelukkende din egen og du handler på din egen risiko. Husk også på at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast.