24option One Touch

24option One Touch - logoOne touch optioner er den binære optionstype, der giver de højeste afkast. Hos 24option kan du trade one touch optioner, der giver et højt afkast, men omvendt også en større risiko for tab. Find ud af, hvordan du handler med de eftertragtede 24option one touch optioner her!

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

Hvordan kan jeg trade 24option one touch optioner?

24 option tilbyder traderne den perfekte mulighed for at trade one touch optioner. Du kan trade one touch optioner ved at anvende 24options online trading platform eller deres mobilapp.

For at trade en one touch option vælger du blot one touch optioner fra appens øverste menu eller menuen øverst til venstre på online trading platformen. Dernæst vælger du dit aktiv fra menuen længere nede. Både i appen og på online trading platformen vises målprisen lige ved siden af aktivet og afkastet.

Ved siden af målprisen kan du vælge løbetiden. Et ur, der tæller ned, viser, hvor lang tid der er tilbage til den option, du har valgt, udløber. Vælg de indstillinger, du ønsker for din binære option, indtast det beløb, du gerne vi investere, og det er det hele. Det er hurtigt, sjovt og nemt at investere i one touch optioner hos 24option.

Hvis der i øjeblikket ikke handles med et aktiv, vil alle værdier vedrørende det aktiv være skjulte. I stedet vil platformen vise en grå tekst, der lader dig vide, hvornår tradingen genoptages.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Yderligere features ved one touch optioner hos 24option

For at kunne matche hver traders personlighed tilbyder 24option to slags one touch optioner:

  1. Normale one touch optioner med en relativt nærliggende målpris og et afkast på 70-80% ved succesfulde handler.
  2. Højtydende one touch optioner med en målpris, der ligger længere væk fra den nuværende markedspris og har et betydeligt højere afkast. Bemærk dog også i den sammenhæng at one touch optioner involverer en betydelig højere risiko for at miste hele din investerede kapital.

Hvilken one touch option der er den rette for dig afhænger af din strategi. Konservative tradere bør holde sig til normale one touch optioner, mens mere risikovillige tradere bør overveje højtydende one touch optioner.

En ekstra god feature ved 24option er, at de automatisk forsyner en trader med det nyeste nyt om det aktiv, han i øjeblikket kigger på. Det gør de fleste andre brokere ikke. De ved, at en traders mangel på information er til deres fordel.

Du skal derfor indhente din trading-information manuelt, hvilket kræver meget tid og stor indsats og distraherer dig fra de vigtigere dele af din trading-proces. Med 24option er tingene anderledes. Ved at klikke på “I”-knappen i appen eller på online platformen har du automatisk adgang til alle vigtige trading-informationer på ét sted.