24option Nyheder

24option Nyheder - logo24option er ikke blot en binær broker, de giver også deres kunder det nyeste ny om finansmarkeder og om, hvordan du laver gode investeringer. For at drage nytte af 24options fantastiske services skal du blot vide, hvor du kan finde dem. Lær mere her om servicen 24option nyheder.

Sådan bruger du 24option nyheder

24option tilbyder to primære nyhedskilder på deres website. De er:

En daglig global markedsrapport

24option udgiver en daglig global markedsrapport, der underretter traderne om gode trading-muligheder dagen igennem. Hvis du stadig har problemer med teknisk analyse, kan 24options daglige globale markedsrapport måske være nøjagtigt det redskab, du har brug for, til at finde gode trading-muligheder.

For at tilgå 24options daglige globale markedsrapport klikker du på “Guide”-menupunktet i menuen øverst til højre på 24options website. Dernæst vælger du “Daily Global Market Report” fra menuen til venstre.

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

Den daglige globale markedsrapport viser nu et antal prischarts med indtegnede tekniske indikatorer og de konklusioner, som 24options konsulenter udleder af chartsene. Du vil måske se et EUR/USD 15-minutters chart, for eksempel, med et Relative Strength Index (RSI), Bollinger bånd og et par støtte- og modstandsniveauer indtegnet.

Baseret på dette chart som er leveret af en 3.-parts udbyder kunne man f.eks. forudsige, at du har et 60-minutters vindue, hvor du kan forvente faldende priser. Afhængigt af din foretrukne strategi kan du anvende dette 60-minutters vindue til at investere i mange kortvarige binære optioner. Dette ville være den mest risikable tilgang. Du kunne også vælge en enkelt langvarig binær option, hvilket ville være den sikre tilgang. Husk på at bruge din egen sunde fornuft eftersom at i sidste ende er det dig som investor der kan risikere at miste hele din investerede kapital.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Binary options daily

Udover den daglige globale markedsrapport udgiver 24option en “binary options daily”, der holder dig ajour med de nyeste markedsudviklinger.

Du kan finde denne binary options daily i “Guide”-afsnittet på 24options website i den samme menu som den daglige globale markedsrapport.

Først anfører binary options daily alle betydningsfulde begivenheder, der kan påvirke markedet i dag. Den anfører det nøjagtige tidspunkt, denne påvirkning kan finde sted på, og hvilket aktiv den vil påvirke. I de tabellene sidste to kolonner anfører 24option den foregående værdi og den nye værdi, som markedet forventer. Efter nyheden er offentliggjort, kan du anvende begge værdierne til at forudsige, om markedet vil stige eller falde.

Hvis en indikator for arbejdsløshed forventes at falde fra 5,00 millioner til 4,95 millioner, men kun falder til 4,98 millioner, ved du, at det er mindre, end markedet forventede. Derfor vil du korrekt kunne forudsige, at aktieindekset for dette land sandsynligvis vil falde. Uden oplysningerne fra 24option ville du måske have troet, at faldende arbejdsløshed var et godt tegn og følgelig have investeret i den forkerte retning.

Vigtig info:

Handels-underretninger eller signaler må aldrig stå alene eller blive betragtet som investeringsrådgivning. Beslutningen om at agere på signaler er udelukkende din egen og du handler på din egen risiko. Husk også på at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast.