24option Konto Typer

24option Konto Typer - logoFor at kunne tilbyde hver eneste trader den perfekte service findes der 3 forskellige 24option konto typer, der er rette mod tre meget forskellige kundetyper. Find den ideelle konto til dig selv nu!

Hvilke 24option konto typer kan du benytte?

24option tilbyder tre forskellige kontotyper:

Standard konto

Standard kontoen er 24options startkonto. Med standard kontoen får du adgang til alle 24options binære optionstyper og aktiver. Det betyder, at du kan kombinere high/low optioner, boundary optioner, touch optioner og 24options eksklusive højtydende optioner med aktier, aktieindekser, råvarer og valutaer.

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

Desuden vil din konto være provisionsfri, og du kan tilgå 24options 24-timers kundeservice. Med dette tilbud er 24option på linje med startkontotyperne hos de fleste af deres konkurrenter. En fordel er den ubegrænsede adgang til 24options 24-timers kundeservice. Nogle konkurrenter forsøger at begrænse startkontobrugeres adgang til kundeservice.

Guld konto

Sammenlignet med standard kontoen udgør guld kontoen en opgradering. Guld kontoen tilbyder alle de samme features som standard kontoen – alle aktiver og optionstyper, ingen provisioner og ubegrænset adgang til kundeservice – men herudover tilbyder den også en gratis personlig træningssession med en af 24options dygtige kundekonsulenter og et ekstra afkast på 2% af alle de handler, guldkontobrugere laver.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Det virker måske ved første blik som en meget lille forbedring, men 2% ekstra på hver handel gør en enorm forskel. For at forstå størrelsen af forskellen skal du huske på effekten af renters rente. For en enkelt handel gør 2% mere eller mindre ikke den store forskel. Over 20 handler vil en forskel på 2% for hver eneste handel imidlertid udgøre en forskel på 49%. Over 35 handler stiger forskellen til 100%.

Det betyder, at hvis du afgiver fem handelsordrer pr. dag, som i teorien alle kan være korrekte, vil din kontosaldo efter syv dage være dobbelt så stor med guld kontoen som med standard kontoen, uden at du har handlet anderledes. Vi antager blot at du har vundet de 5 ordrer per dag i en uge. Kort sagt: Det er en enorm fordel at have en guld konto.

Platin konto

24options platin konto er yderligere en forbedring i forhold til guld kontoen, fordi den giver dig en personlig coach, du kan kontakte til enhver tid, og et ekstra afkast på 4% på hver eneste handel, du laver. Hvor den personlige coach er et godt uddannelsesredskab, er de ekstra 4% afkast en næsten utrolig fordel. Sammenlignet med standard kontoen kan du nu fordoble din kontosaldo for hver 18 handler. De 18 handler er tænkt som en konstant række af handler som du alle vinder. Renters rente effekten gør at selvom 4% ikke umiddelbart lyder af meget, så får det over blot 18 handler en 100% betydning i mer-afkast.  Naturligvis er det kun via en kombination af dygtighed og en smule held at man vil kunne opnå 18 vundne handler på stribe.