24option Indskud

24option Indskud - logo24option indskud er enkel og hurtig proces til indskud af penge på din konto. På den måde kan du sætte penge ind på din konto og komme i gang med at trade inden for få minutter.

24option indskud – hvordan gør du?

24option lader dig vælge din indskudsmetode blandt disse muligheder:

  • Kreditkort (Visa, MasterCard, Carte Bleue, Dankort, CartaSi, Laser og Discover),
  • Elektronisk betaling: MoneyBookers (Skrill)
  • Bankoverførsel

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

Den hurtigste og nemmeste metode til at indskyde penge på din konto er via kreditkort. Du har ikke brug for en konto hos en betalingsudbyder som f.eks. MonyBookers, og du behøver ikke at bede om oplysningerne til bankoverførslen fra din account manager. Indskud udført med kreditkort eller elektroniske betalinger vil fremgå af din konto øjeblikkeligt. Ved indskud udført ved bankoverførsel kan det tage op til fem dage, afhængigt af hvilket land du bor i, før pengene bliver indsat på din konto.

Hvilke valutaer kan jeg indskyde penge i?

Under tilmeldingsprocessen kan du vælge, hvilken valuta du gerne vil anvende til din konto. 24option tilbyder i skrivende stund 8 forskellige valuta muligheder. De fleste danskere vælger nok blandt: US-dollar, britisk pund, euro eller CHF. Når du har valgt din foretrukne valuta, kan du ikke længere ændre den. Særligt muligheden for at have en trading-konto i eksempelvis japanske yen er en nyhed. De fleste brokere tilbyder kun US-dollars, britiske pund og euro. For tradere fra Japan kan dette være en årsag til at vælge 24option i stedet for deres konkurrenter. Desværre må vi nok som danskere afvente lidt endnu før vi kan trade i danske kroner.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Mindsteindskud

Afhængigt af, hvilket indskud du vælger, og hvilken valuta du gerne vil indskyde penge i, er der forskellige regler for mindsteindskuddet:

  • Kreditkort: $250 / €250 / £250 / ¥50,000 / руб 15,000
  • Elektronisk betaling: $250 / €250 / £250 / ¥50,000 / руб 15,000
  • Bankoverførsel: $1.000 / €1.000 / £1.000 / ¥100,000 / руб 15,000

For at forebygge afhængighed har 24option også et maksimalt indskud. For kreditkort er grænserne:

  • Daglig grænse: $/€/£ 10,000 / ¥100,000
  • Månedlig grænse: $/€/£ 40,000 / ¥4,000,000

Kan jeg åbne en konto uden at indskyde penge?

Ja.

24option lader dig åbne en konto uden et indledende indskud. Det er først, når du vil i gang med at trade, at du skal indskyde mindst $250. Det giver god mening at åbne en ufinansieret konto for nye tradere, der gerne vil have en fornemmelse for binære optioner, før de giver sig til at investere rigtige penge.