24option Gold Konto

24option Gold Konto - logoDen særlige 24option Gold konto passer perfekt til de fleste tradere. Find ud af, hvad Gold kontoen har at tilbyde dig, og hvordan du kan få én.

Features ved 24option Gold konto

For at kunne tilbyde alle tradere den rette service har 24option et system med tre forskellige kontotyper. Gold kontoen er den mellemste kontotype, der henvender sig til seriøse tradere, der ikke har helt nok penge til at opgradere til en Platinum-konto.

De fleste tradere på sitet har sikkert en Gold konto. Standardkontoen er for nytilkomne kunder, og hvis du ønsker at udvide din viden bør du forlade denne kontotype så hurtigt som muligt. Platinum-kontoen er for erfarne tradere, mens Gold kontoen er den gyldne middelvej, som de fleste tradere kvalificerer sig til.

For kapitalstærke og risikovillige tradere med et middel til højt erfaringsniveau, er Gold kontoen den kontotype som ser mest attraktiv ud. 

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

Det geniale ved Gold kontoen

Gold kontoen giver tradere de samme grundlæggende features som standardkontoen: Adgang til alle aktiver og binære optionstyper, ingen skjulte gebyrer og 24-timers support. Herudover giver Gold kontoen dig adgang til en personlig træningssession med en af 24options dygtige kundekonsulenter.

Men som det vigtigste garanterer Gold kontoen, at du får 2% ekstra afkast på alle dine handler, hvilket er et stort plus med meget positive konsekvenser.

For en ny trader virker 2% per handel måske ikke af særligt meget, men den erfarne investor vil vide, at med renters rente betyder 2% ekstra pr. handel en stor forskel.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Du har sikkert hørt eksemplet med skakbrættet og riskornene: Hvis du lægger et enkelt riskorn på skakbrættets første felt og fordobler antallet af riskorn for hvert efterfølgende felt (2 riskorn på det andet felt, 4 på det tredje osv.), hvor mange riskorn vil der så være på brættet, når du er færdig? Svaret er 18.446.744.073.709.551.615 – et meget højere tal end de fleste intuitivt ville forvente.

24options Gold konto med de ekstra 2% afkast kan gøre det same for dig. Man skal aldrig undervurdere betydningen af at medregne renters rente i sådan en analyse. Bemærk dog at vi naturligvis forudsætter en gevinstrække uden tab, hvilket naturligvis betyder at eksemplet kun er for at vise hvad betydning 2% som ikke lyder af meget kan have totalt set.

Hvis man regner med et gennemsnit på 6 handler pr. dag og 20 tradingdage om måneden:

  • Efter 4 dage svarer 2% ekstra pr. handel til et samlet plus på 50%.
  • Efter 6 dage svarer 2% ekstra pr. handel til et samlet plus på 100%.
  • Efter en måned svarer 2% ekstra pr. handel til et samlet plus på 10765%.
  • Efter et år svarer 2% ekstra pr. handel til et samlet plus på 242.240.825.100.000%.

Det er helt vanvittigt. Uanset hvad du gør, må du ikke gå glip af 24options Gold konto.