24option Bonus

Stop sign

STOP - Vi anbefaler ikke denne broker!


Vi har flere indikatorer på, at din foretrukne broker måske ikke er det bedste valg. Vi anbefaler ikke længere denne broker.

I stedet anbefaler vi, at du vælger en af nedenstående 2 muligheder:

  1. IQ Option (Gratis $5.000 demo - intet krav om du skal indskyde egne penge)

  2. Se en udførlig broker liste her!

24option Bonus - logo24option tilbyder sine nye kunder en generøs bonus. For at få din bonus er der dog et par ting, du skal vide. Lær mere om den store 24option bonus her!

Sådan får du din 24option bonus

24option tilbyder en bonus på 100% for en ny konto. Det betyder, at du, når du åbner en ny konto hos 24option, vil få 100% af dit indledende indskud oven i hatten. Dette tilbud koster ikke noget, du får ganske simpelt en masse ekstra chancer med din bonus.

Hvis du sætter $5.000 ind ved dit første indskud, får du en ekstra bonus på $5000, så et indskud på $5.000 vil betyde, at der kommer til at stå i alt $10,000 på din konto.

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

24option ønsker selvfølgelig ikke at give bonus penge til folk, der blot tager dem og løber deres vej. Derfor kan du ikke bare hæve din bonus umiddelbart efter, du har modtaget den. For at sikre, at du bruger pengene på at investere i binære optioner, kræver 24option, at du investerer din bonus mindst 50 gange, før du kan hæve den.

I vores eksempel med et indledende indskud på $5.000 vil du skulle investere i alt $250.000. Det virker måske som et stort tal, men der er mange tradere, der kommer op på det beløb inden for få uger.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Hvis du laver 6 handler om dagen (et lavt gennemsnit) og investerer gennemsnitligt $500 på hver handel, vil du nå op på denne investeringssum i løbet af to måneder. Selv hvis det ikke lykkes dig at øge din saldo på den tid ved at trade, vil du have fået et udbytte på 100% ved blot at modtage bonus for dit indledende indskud. Hvis du derimod har tjent penge på dine handler, vil du sikkert være over 100% afkast med stor sandsynlighed. Ingen anden investering kan matche det afkast.

For at modtage din 24option bonus skal du først åbne en konto. Det er en let proces: Klik her, udfyld formularen med de krævede oplysninger, og indsend den. Nu kan du indsætte penge på din konto og modtage din velkomstbonus.

Husk: Jo flere penge, du indsætter, jo flere penge får du ekstra i bonus. Det giver derfor sig selv, at det betaler sig at indsætte så meget som muligt. Du kan fortsat investere et lavt beløb pr. handel og holde din risiko lav, men du vil få flere bonus penge – og kan man ikke godt sige at flest mulige bonus penge er en fordel?