24option Binære Optionstyper

24option Binære Optionstyper - logo24option tilbyder fire alsidige binære optionstyper, der kan hjælpe dig til at udvide din investeringsoplevelse. Lær alt om 24option binære optionstyper lige her!

24option binære optionstyper – Hvilke udbyder de?

24option udbyder fire optionstyper:

High/low optioner

High/low optioner er den klassiske binære optionstype. Med high/low optioner skal du forudsige, om et aktivs pris vil stige eller falde over et givet tidsrum. 24option udbyder high/low optioner til aktier, aktieindekser, råvarer og valutaer, i alle tilfælde med at højt afkast på op til 88% på successfulde handler.

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

One touch optioner

One touch er den mest risikable type af binære optioner, som 24option udbyder, men den giver også et potentielt afkast på op til 360% på dine succesfulde handler. Med one touch optioner skal du ikke blot forudsige, i hvilken retning prisen vil bevæge sig, men også, hvor langt den vil bevæge sig.

Du vil vinde din option, hvis aktivet når et foruddefineret prisniveau i den retning, du forudsagde. Omvendt vil du tabe din investerede kapital hvis dit aktiv ikke når det foruddefinerede prisniveau. Fordelen ved touch optioner er, at du vil vinde din option, selv om aktivet blot rammer målprisen en enkelt gang. Prisen behøver ikke at blive på dette niveau, indtil din option udløber.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Boundary optioner

Boundary optioner fungerer lige som one touch optioner med en målpris i begge retninger. Begge målpriser ligger lige langt fra den nuværende markedspris, hvorved de danner en korridor, som aktivet skal forlade, for at du vinder din binære option. Det er nemmere at vinde en boundary option end en touch option, hvilket afspejles i dens lavere afkast på omkring 200-360%. Boundary optioner er perfekte til investering i situationer, hvor du forventer en kraftig prisbevægelse, men er usikker på, i hvilken retning den vil gå. I skrivende stund har 24option de højeste afkast på op mod 360% udelukkende i weekender. Hold dog øje i selve platformen, da sådanne ting hurtigt kan ændre sig. Husk på at der også er risiko ved binære optioner og investorer kan også miste hele den investerede kapital.

60-sekunders optioner

60-sekunders optioner er en særlig slags high/low optioner. Med 60-sekunders optioner skal du forudsige, om markedet vil stige eller falde over et givet tidsrum, men tidsrammen er meget kortere end for almindelige high/low optioner. 60-sekunders optioner anvender en løbetid på kun 60 sekunder. Det gør dem perfekt egnede til trading over korte tidsrammer.

Ideelt set vil du anvende 60-sekunders optioner for at få udbytte af kraftige, hurtige bevægelser. Du kan f.eks. investere i en 60-sekunders option, når en trend på et 15-minutters eller 30-minutters chart danner et breakout. På lignende vis kunne du investere i et udsving på et 60-sekunders prischart.