24option App

24option App - logo24option tilbyder en sjov og letanvendelig mobil trading app til Apple- og Android-enheder. Lær, hvordan du tjener penge på farten med din 24option app!

>>> Download 24options app gratis her! <<<

Sådan anvender du den nye 24option app

Trading med 24options mobilapp er enkelt og hurtigt at lære. Følg blot disse trin:

Trin 1: Opsætning

For at begynde at trade på din mobilenhed skal du først tilmelde dig hos 24option. Du kan anvende det link, vi har anført her. Udfyld de krævede oplysninger. Verificer din konto før du indsætter penge på din konto. Så kan du begynde at trade.

Gå nu til AppStore (for Apple-brugere) eller Google Play Store (for Android-brugere). Led efter 24option, og installér appen.

24options app er gratis. Sørg for aldrig at installere nogen betalings-apps med relation til 24option, for de er sandsynligvis falske og har til hensigt at snyde penge ud af dig. Det er nu nemt nok at identificere den rigtige app: Den er nemlig gratis, og både navn og udvikler er 24option.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Trin 2: Begynd at trade

For at begynde at trade åbner du 24option app. Vælg en binær optionstype fra menuen for oven. Nu vil appen vise alle de tilgængelige aktiver for trading med denne binære optionstype. Ved siden af hvert aktiv kan du se dets aktuelle pris. Hvis prisen er vist med grønt, er den lige steget. Hvis prisen vises med rødt, er den lige faldet.

Efter du har klikket på et aktiv, vil appen vise dig alle de oplysninger, du har brug for. På den øverste halvdel af din skærm kan du se aktivets prischart. På dette chart kan du anvende dine færdigheder inden for teknisk analyse til at forudsige, hvad aktivet vil gøre som det næste.

Under prischartet kan du vælge den løbetid, du gerne vil anvende til din option. Klik blot på den viste løbetid, så åbnes en dropdown-menu, hvorfra du kan vælge blandt alle de tilgængelige løbetider.

Nederst på din skærm kan du gøre din investering færdig. Indtast det beløb, du gerne vil investere, og vælg, om du vil investere i faldende eller stigende priser ved at klikke på pilen, der peger opad (for stigende priser), eller pilen, der peger nedad (for faldende priser). Midt på skærmen kan du se det afkast, du vil modtage, hvis du vinder handlen med dine nuværende indstillinger.

I “Open Positions”-afsnittet kan du se alle dine handler og hurtigt afgøre, hvilke af dem der står til at vinde, og hvilke der står til at tabe.