24option Aktiver

24option Aktiver - logo24option tilbyder et stort udvalg af aktiver, som – kombineret med deres alsidige binære optionstyper – giver dig muligheden for at prøve nogle helt unikke tilgange til trading. Lær alt om 24option aktiver her!

Hvilke 24option aktiver kan du trade?

24option udbyder fire grundlæggende typer af aktiver:

24option giver dig helt op til 88% i afkast - Kom godt fra start i dag.
Bemærk. Investorer kan tabe hele det investerede beløb.

For en trader ligger den største forskel mellem de forskellige typer aktiver i de forskellige tidspunkter, de handles på. Desuden handles valutaer i par, hvilket gør valutaer til et unikt aktiv med fundamentalt anderledes trading-egenskaber. Lad os kaste et blik på hvert af 24options aktiver:

Aktier

Aktier er den klassiske type aktiv, der investeres i med binære optioner. Når du investerer i aktier, kan du vælge mellem fire forskellige binære optionstyper:

  • High/low-optioner: Forudsig, om aktiens pris vil stige eller falde over en given tidsperiode.
  • One Touch-optioner: Forudsig, om aktiens pris vil nå et bestemt niveau eller ej.
  • Boundary-optioner: Forudsig, om aktiens pris vil forlade en given priskanal eller ej.
  • 60-sekundsoptioner: En særlig type high/low-optioner med 60 sekunders løbetid.

Gennem disse fire optionstyper giver 24option dig muligheden for at investere i et bredt udvalg af aktier fra hele verden:

  • Asien (PetroChina, Samsung, Gazprom etc.),
  • Amerika (Apple, Nike, Coca Cola etc.)
  • Europa (BMW, British Petroleum PLC, France Telecom etc.)

Du kan investere i binære optioner baseret på en aktiekurs, når aktiens hjemmemarked holder åbent.

binaryoptionrobot..du kan lave handler med denne broker fundstændigt automatisk ved at bruge den 100% gratis robot: BinaryOptionRobot?

Valutaer

Valutaer er fundamentalt anderledes end aktier som binære optioner, idet de handles i par. Det betyder, at du ikke skal forudsige, om en enkelt aktiekurs stiger eller falder over tid, men hvilken af de to valutaer, der klarer sig bedst i konkurrencen med den anden.

Når du kombinerer disse forudsætninger med 24options fire forskellige optionstyper, får du en uendelig række af muligheder. Hvis du f.eks. investerer i en boundary-option baseret på valutaer, betyder det, at du vil skulle forudsige, om begge valutaer i et par vil opføre sig ens eller forskelligt. Når du forudsiger, at én valuta vil klare sig betydeligt bedre end den anden, er en boundary-option den ideelle optionstype til at opnå et højt afkast på din forudsigelse.

Valutaer handles løbende hele ugen fra mandag til fredag.

Råvarer

Råvarer er en krydsning mellem aktier og valutaer. De har de samme grundlæggende karakteristika som aktier, men de handles løbende ligesom valutaer.

Aktieindekser

Hvad angår investering i binære optioner er aktieindekser næsten det samme som aktier. Handlen med dem er åben på samme tider som for aktierne, og de har de samme grundlæggende karakteristika.