Den bedste trading strategi til binære optioner

Den væsentligste faktor for din succes som binær trader er din trading strategi. De fleste nye binære tradere vil, når de har indset dette, give sig til at lede efter den bedste trading strategi til binære optioner, der findes.

Hvis du er en af disse tradere, vil denne artikel hjælpe dig i din søgen.

Sådan finder du den bedste trading strategi til binære optioner

For det første må du forstå, at der ikke findes nogen perfekt trading strategi til binære optioner. I din søgen efter den bedste strategi vil du derfor skulle være villig til at acceptere nogle ulemper, som alle strategier har. Hvis du forventer perfektion, vil du aldrig finde en trading strategi, du kan lide. Det første skridt mod at finde den bedste trading strategi til binære optioner er derfor at holde op med at lede efter en perfekt strategi.

At prøve at finde den bedste trading strategi til binære optioner minder derimod mere om at prøve at finde den bedste partner: Først og fremmest skal du vide, hvilke positive træk, du ikke kan leve foruden, og hvilke negative træk, du ikke kan leve med. Når du ved dette, kan du nemt afgøre, hvilken strategi der passer til dine kriterier, og hvilken der ikke passer.

…læs videre på artiklen under tabellen.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Lige som når du skal vælge en partner, bør du definere din personlige profil først og dernæst forsøge at finde et godt match til den. For at hjælpe dig med den opgave er der nogle få faktorer, du bør overveje:

1) Dit ønske om at få ret

Den mest grundlæggende forskel mellem tradere er deres behov for at få ret. Nogle tradere kan sagtens leve med at lave de forkerte forudsigelser for størstedelen af deres investeringer. Den type investorer egner sig perfekt til en risikobetonet strategi, der kan generere høje afkast, måske en strategi, der benytter sig af touch optioner.

Andre tradere opfatter derimod hvert eneste tab som et personligt nederlag. Hvis de valgte en risikobetonet strategi, ville antallet af tabte handler drive dem til vanvid, selv om de måske ville have tjent penge ved månedsafslutningen. Den type tradere har brug for en strategi, der genererer en høj gevinstfrekvens, også selv om den måtte begrænse deres indtjeningsmuligheder.

De ville aldrig kunne holde en mere risikobetonet strategi ud, og de ville afvige fra den, hvilket under alle omstændigheder ville begrænse deres indtjeningspotentiale.

2) Tryghed / utryghed

Vi har alle et behov for tryghed og utryghed. Forskellen på mennesker er, hvilket af de to behov der er stærkest.

Spørg dig selv, om du kan leve med at vide, at du er ved at indgå en meget risikabel handel, hvor du sandsynligvis vil miste penge. Hvis du kan det, kan du trade på de mere riskobetonede strategier og optionstyper som f.eks. touch og boundary optioner. Hvis tanken om at miste penge holder dig vågen om natten, bør du derimod holde dig til en mere konventionel tilgang med high/low optioner.

3) Muligt udbytte / livsstil

Hvis du anser binære optioner for at være dit nye arbejde, bør du vælge en passende strategi, der gør det muligt for dig at blive trader på fuld tid. En strategi med lav risiko og lavt udbytte, der kun genererer et enkelt signal om dagen, vil ikke være nok til at betale for dine daglige leveomkostninger. Du har brug for en strategi, der generer flere signaler om dagen, og som potentielt kan give dig et højt afkast. Vælg korte tidsrammer, og overvej en swing-trading tilgang.

Hvis du anser binære optioner for at være en hobby, der måske vil kunne generere en ekstra pengestrøm, bør du derimod vælge en mere rolig strategi. Ét relativt sikkert signal pr. dag er måske lige, hvad du har brug for. En strategi med ti daglige signaler vil overvælde dig. Vælg længere tidsrammer, og overvej at blive en trend-følgende investor. Din personlighed definerer, hvilke trading strategi til binære optioner der er bedst til dig.

Som du kan se ud fra de ovenstående punkter, findes der ikke nogen bedste binær trading strategi til alle. Alle og enhver har deres egen udgave af den bedste trading strategi. Find din bedste udgave gennem solid planlægning og måske noget veldokumenteret prøven-dig-frem, så er du på vej mod succes med binære optioner.

Den bedste trading strategi til binære optioner
Giv din vurdering