Trend følger

trend følgerEn trend-følgende tilgang til trading kan hjælpe binære tradere til at lave relativt træfsikre forudsigelser, som de kan trade på med et højt afkast eller en høj gevinstfrekvens. Uanset om du vælger det  ene eller det andet, vil en trend-følgende tilgang sætte dig i stand til at tjene masser af penge på binære optioner. Læs om hvordan du bliver en trend følger her.

Hvad er en trend-følgende tilgang?

Lige som enhver anden trader vil en binær trader skulle vælge, om han vil være en swing trader eller en trend-følger. Begge trading-tilgange anvender trenden som udgangspunkt for deres investeringsbeslutninger, men trend-følgere forsøger at trade på den i dens helhed. Swing tradere forsøger modsat at få udbytte af hvert eneste udsving i en trend, fra højdepunkt til lavpunkt og omvendt.

En trend-følger bør forsøge at finde troværdige trends så tidligt som muligt og så investere i en binær option, der forudsiger, at den givne trend fortsætter. Eftersom tekniske analytikere bliver meget gode til at genkende trends efter et stykke tid, vil denne tilgang, når du bliver vant til den, muliggøre mere sikre forudsigelser end en swing trading-tilgang.

Fordele ved at være en trend følger

Hver trend giver kun en trend-følger én trading-mulighed, hvorimod en swing trader nemt kan finde ti gange så mange trading-muligheder i en trend. Det virker måske som en sikker grund til at trade på udsving med binære optioner, men trends frembyder nogle særlige fordele, der gør, at en trend-følgende tilgang passer godt til mange binære tradere:

1) Trends er mere forudsigelige

Når du trader på trends, kan du lave mere træfsikre forudsigelser om, hvor langt markedet vil bevæge sig, end du kan, hvis du trader på udsving. Det sætter dig i stand til at trade touch optioner, der giver et højere afkast end en high/low option.

Indikatorer som f.eks. Bollinger bånd og modstands- og støtteniveauer muliggør rimeligt præcise forudsigelser om, hvor langt en trend vil bevæge sig. Hvis man anvender de samme indikatorer med en swing trading-tilgang, er det svært at forudsige, om trenden vil nå disse grænser inden for det igangværende udsving eller det næste.

Det højere afkast, som en trend følger kan generere, kan nemt opveje det lavere antal handler, du vil kunne gennemføre med denne tilgang.

2) Trends er mindre volatile

Prisbevægelser over korte tidsrammer er uberegnelige og svære at forudsige. Når du til gengæld har fundet en troværdig trend, vil denne sandsynligvis fortsætte i det aktuelle mønster, indtil den rammer den næste modstand/støtte, eller indtil en begivenhed får den til at ophøre. Du kan derfor anvende en trend-følgende tilgang til at lave mere pålidelige forudsigelser og trade binære optioner med en højere gevinstfrekvens.

Sådan er du trend følger med binære optioner

Som trend-følger kan du anvende binære optioner til at få udbytte af trends på en række måder:

1) Trade på trenden med high/low optioner

Hvis du med sikkerhed kan forudsige, hvor længe en trend vil vare, kan du bruge high/low optioner til at drage nytte af denne forudsigelse. Du kan enten bruge historiske trends for det samme aktiv eller anvende en kombination af modstands-/støtteniveauer og momentum-indikatorer til at lave denne forudsigelse. Du kunne f.eks. bruge Bollinger bånd til at forudsige, hvor langt trenden kan bevæge sig og så anvende en volatilitetsindikator som f.eks. average true range til at forudsige, hvor lang tid det vil tage for markedet at nå dertil.

Selv om præcision er vigtig for at vinde denne type handel, behøver du ikke bekymre dig alt for meget om at ramme helt præcist. Du vil vinde din option, så længe markedet lukker i den retning, du havde forudset, når optionen udløber. Det betyder, at selv om du ikke nøjagtigt fik forudsagt længden af trenden, kan du fortsat vinde din binære option, så længe din forudsigelser går i den rigtige retning. Du bør derfor kunne trade på denne trend-følgende tilgang med en relativt høj gevinstfrekvens.

2) Trade på trenden med touch optioner

En mulighed for at trade på trends med højere afkast er at anvende touch optioner. Med touch optioner skal du forudsige, hvor langt trenden kan bevæge sig. En række indikatorer som f.eks. Bollinger bånd og modstands- og støtteniveauer kan hjælpe dig med denne forudsigelse.

Hvor denne trend-følgende tilgang vil gøre det muligt for dig at få et højt afkast, vil du sandsynligvis vinde færre handler, end når du trader på trends med high/low optioner. Eftersom markedsbevægelser over korte tidsrammer et uberegnelige, og din forudsigelse skal være mere nøjagtigeend for en high/low option, er der mere plads til, at der kan gå noget galt for din forudsigelse.

Så når det kommer til stykket, bør du derfor vælge den tilgang til tradingen, som du føler dig bedst tilpas med, eftersom det sandsynligvis er den tilgang, du bedst vil kunne tjene penge på.

Trend følger
1 (20%) 1 Stemme