Signal software

Signal software kan gøre din trading med binære optioner langt nemmere og mere vellykket. Signal software kan fortælle dig, hvilket aktiv du skal trade hvornår og hvordan, hvorved det sparer dig for nødvendigvis at skulle udføre teknisk analyse.

Hvad er signal software?

Signal software kan anvende teknisk analyse til at forudsige fremtidige markedsbevægelser for dig. Ved at gøre dette kan signal software hjælpe dig med at gøre den mest udfordrende del af den tekniske analyse til en automatisk, fejlsikker proces.

Der findes to grundlæggende forskellige slags signal software:

  • Signal software, der kører på din computer, og
  • Signal software, der kører online på en server.

Signal software, der kører på din computer, anvender kun teknisk analyse til at generere trading signaler. Selv om det er mere end nok til at danne gyldige forudsigelser om fremtidige markedsbevægelser, er der nogle online-signaludbydere, der går et skridt videre: Nogle af dem benytter sig af højtkvalificerede professionelle tradere til at bedømme indikatorer og filtrere signalerne.

Nogle internetbaserede signaludbydere lader dig oven i købet se en professionel trader arbejde, så du får en kombination af signaldannelse og trading-lektion. Hvis du ønsker mere end signaler eller signal software, der ikke udelukkende er baseret på tekniske indikatorer, er det helt sikkert umagen værd at tjekke online-services.

Signal software, der kører på din computer, genererer signaler via popup-vinduer eller direkte i dit trading program. Internetbaseret signal software sender dig signaler via e-mail og/eller sms-besked. Uanset hvad, omfatter signalerne det underliggende aktiv, du skal anvende til din binære option, løbetiden og den retning, du skal investere i.

På nuværende tidspunkt bliver alle signaler skabt til high/low optioner. De, der trader på touch optioner og boundary optioner, er enten nødt til at skabe deres egen signal software eller danne signaler manuelt ved hjælp af teknisk analyse.

Signal software kan generere signaler med en træfsikkerhed på op til 80%. Det betyder, at hvis du handler korrekt på alle de genererede signaler, kan du vinde op til 80% af dine handler. Det er mere end nok til at tjene penge på binære optioner.

Fordele ved signal software

Anvendelsen af signal software til at generere trading signaler indebærer en række fordele:

Ingen viden om teknisk analyse er påkrævet

Måske den største fordel ved signal software er, at det kan frigøre dig fra at skulle mestre de komplicerede regler for teknisk analyse. I stedet for at lære et komplekst sæt af strategier, indikatorer og teknikker, kan du nøjes med at modtage signaler med garanteret gyldighed.

Ingen fejl

Det er en lang, besværlig proces at mestre teknisk analyse. Undervejs kan traderen ikke undgå at begå en række fejl. Disse fejl vil ofte indebære tabte handler og kan være meget dyre for traderen. Signal software kan spare dig for at begå disse fejl ved automatisk at fortælle dig, hvornår og hvordan du skal trade.

Hurtigere, nemmere trading-proces

Teknisk analyse kan være en tidskrævende opgave, specielt hvis du trader med flere forskellige aktiver. Ved at anvende signal software kan du outsource hele analyseprocessen og fokusere udelukkende på at investere. Det vil gøre din trading-proces hurtigere og nemmere og dermed medvirke til at skabe bedre resultater for dig.

Sammenlignelige, rationelle signaler

Signal software anvender et strengt, nøje defineret sæt af regler til at generere signaler. Du kan derfor nemt sammenligne og bedømme forskellige slags signal software. Efter et givet antal handler ved du nøjagtigt, hvilken gevinstfrekvens og hvilket afkast du kan forvente af hver slags signal software.

Du kan anvende en demo konto til testprocessen, til at bedømme forskellige udbydere, og så anvende den bedste udbyder til din trading med rigtige penge. Så længe du danner signaler manuelt, vil der altid være fluktuationer i, hvor godt du udfører din tekniske analyse, hvilket gør det svært at opretholde et højt niveau af rentabilitet.

Signal software
Giv din vurdering