Kombination af Touch og High / Low optioner

Mange tradere specialiserer sig i at trade en bestemt type binære optioner, mens andre tradere handler med mere end én optionstype for at maksimere deres profit. To af de mest effektive binære optionstyper at kombinere er touch optioner og high / low optioner.

Denne artikel vil vise dig en strategi til at tjene flere penge ved at kombinere disse typer af binære optioner.

Investering i den ene af de to typer afhængigt af trading intervallet

High / low optioner er en relativt sikker investering. Det eneste, du skal gøre for at vinde din high / low option, er at forudsige, om markedet vil stige eller falde over en given tidsperiode. Hvor langt markederne bevæger sig betyder ikke noget.

Touch optioner er derimod en mere risikabel investering. For at vinde en touch option skal du ikke blot forudsige, i hvilken retning markedet vil bevæge sig, du skal også forudsige, hvor langt bevægelsen vil nå. Det er langt sværere.

Fordelen ved touch optioner er, at de genererer et langt højere afkast, hvis du vinder din binære option. Hvor high / low optioner kun genererer et afkast på 65-85%, kan touch optioner generere afkast på op til 700%.

Dette viser én ting: I en markedssituation, hvor du kan vinde en touch option, bør du investere i touch optionen for at tjene flere penge. Når sandsynligheden for at vinde en touch option bliver for lille, bør du investerer i en high / low option. Det er jo selvsagt bedre at få et lille afkast end intet afkast.

Det, du nu har brug for, er et redskab, der kan afgøre, hvilken markedssituation du befinder dig i, og om det giver mest mening for dig at investere i en touch option eller i en high / low option.

Sådan afgør du, om du skal investere i en high / low option eller en touch option

Det værktøj, der bruges til at afgøre, om du skal investere i en touch option eller en high / low option, er momentum indikatorer som f.eks. average true range (ATR). Momentum indikatorer hjælper dig med at bedømme, hvor langt markedet kan bevæge sig over en given tidsperiode. I dette tilfælde er den tidsperiode, du skal analysere, tiden indtil din binære option udløber.

Lad os antage følgende scenarie: Du forventer en opadgående bevægelse og handler ud fra et 5-minutters chart. Din broker udbyder en touch option med 15 minutters løbetid og en målkurs, der er $2 fra den aktuelle markedskurs. ATR viser $1.

I dette tilfælde begynder du med ATR-indikatoren: ATR-værdien indikerer, hvor langt markedet har flyttet sig i gennemsnit pr. periode over de seneste få perioder. Lige nu er ATR-værdien $1, og målkursen for din touch-option er $2 væk, hvilket betyder, at det burde tage markedet 2 perioder at nå målkursen.

Eftersom din touch option har en udløbstid på 15 minutter, og du handler på et 5-minutters diagram, vil din touch option udløbe om tre perioder. Din touch option vil altså udløbe om tre perioder, men markedet burde nå målkursen på blot to perioder.

Med andre ord er der stor sandsynlighed for, at du vinder denne touch option, hvis du har forudsagt markedets retning korrekt.

Hvis målkursen for din touch option var længere væk fra den nuværende markedskurs, ville eksemplet måske se anderledes ud. Lad os antage, at din broker – i den samme markedssituation som for det første eksempel – tilbyder dig en touch option med en udløbstid på kun 5 minutter.

I dette tilfælde ville målkursen for din touch-option stadig være dobbelt så langt væk som ATR-værdien, men markedet vill kun have én periode til at nå den kurs. Det er ikke sandsynligt, at det vil ske.

I dette scenarie ville det være en dårlig beslutning at investere i den. Markedet vil højst sandsynligt ikke nå målkursen, og du vil miste din investering.

For at vinde en handel i denne markedssituation bør du i stedet investere i en high / low option.

Dette eksempel viser, hvordan du kan bruge trading-intervalindikatorer til at kombinere brugen af touch optioner og high / low optioner, og samlet set tjene flere penge.

Kombination af Touch og High / Low optioner
Giv din vurdering