Hasardspil strategier og binære optioner

Hasardspil strategier er en speciel type trading strategi, der kan hjælpe dig med at tjene penge på binære optioner, uden du behøver forudsige, hvad markedet vil gøre som det næste.

Hvad er hasardspil strategier?

For at forstå hasardspil strategierne, kan vi anvende et simpelt eksempel: Forestil dig et kast med en mønt. Med en konventionel strategi ville du forsøge at forudsige udfaldet af kastet og investere i overensstemmelse hermed. Med en hasardspil strategi vil du imidlertid ikke forsøge at forudsige udfaldet. I stedet vil du forsøge at finde en situation, hvor du er sikker på, du vil kunne tjene penge uanset udfaldet.

I tilfældet med møntkastet vil det være muligt, hvis du får mere end 100% i afkast. Så ville du blot kunne satse på begge udfald, både plat og krone. Du vil vinde på den ene satsning og tabe på den anden. Eftersom du får mere end 100% i afkast vil du i dette tilfælde ende med flere penge, end du startede med.

Kort sagt vil hasardspil strategier fokusere på at generere odds i dit favør i stedet for at forudsige den næste bevægelse på markedet. For at anvende en hasardspil strategi med binære optioner skal du finde lignende situationer.

Hvorfor anvende en hasardspil strategi?

Sammenlignet med almindelige trading strategier har hasardspil strategier en række klare fordele, der gør, at de er unikt velegnede til bestemte trading-situationer.

Over korte tidsrammer er markedsbevægelserne uregelmæssige og tilfældige. Det er svært at forudsige, hvad der vil ske som det næste, ofte næsten umuligt. Under disse omstændigheder er det svært at anvende en trading strategi, der fordrer, at du laver en høj procentdel korrekte forudsigelser. Det er her, hasardspil strategierne kommer ind. De kan heller ikke forudsige, hvilken retning markedet vil bevæge sig i som det næste, men de kan finde markedssituationer, hvor oddsene er i dit favør. For at få held med at trade 30- og 60-sekunders optioner bør du overvejen en hasardspil strategi.

Selv om længere tidsrammer også gør det muligt at anvende forudsigelsesstrategier, er der mange tradere, der ikke desto mindre anvender hasardspil strategier over disse tidsrammer.

Sådan anvender du en hasardspil strategi med binære optioner

Desværre er det ikke helt så let at anvende en hasardspil strategi med binære optioner som med et møntkast med et afkast på over 100%. High/low optioner, der ville sætte dig i stand til at investere med 50% sandsynlighed, genererer kun et afkast på 85%. Men bare rolig, for der findes en simpel metode til at anvende en hasardspil strategi med binære optioner.

Det eneste, du har brug for, er en boundary option og en momentum indikator. I dette eksempel vil vi anvende average true range (ATR). ATR indikerer, hvor langt markedet i gennemsnit har bevæget sig pr. periode i den seneste tid. For at vinde din boundary option skal markedet ramme én af boundary optionens målpriser. I så fald får du et afkast på 200-300%.

For at finde ud af, om de aktuelle markedsforhold er velegnede til at vinde en boundary option, skal du blot sætte afstanden fra den nuværende markedspris til boundary optionens målpriser i forhold til ATR-værdien. Hvis målprisen er tre gange så langt væk som ATR-værdien, men din boundary option har en løbetid, der svarer til seks perioder i din nuværende tidsramme, ved du, at der er en god chance for, at markedet vil nå målprisen.

Det samme eksempel med en væsentligt kortere løbetid ville ikke være en god lejlighed til at investere i en boundary option. Med en strategi som denne behøver du ikke at forudsige, hvad markedet vil gøre som det næste. I stedet forsøger du at finde en markedssituation, der ændrer oddsene i dit favør. Det er hovedkendetegnet ved enhver hasardspil strategi.

Du kan selvfølgelig skabe mange andre mulige hasardspil strategier. Og du er selvfølgelig mere end velkommen til at modificere denne strategi eller skabe en helt ny strategi.

Hasardspil strategier og binære optioner
Giv din vurdering