Chart udbydere til binære optioner

Som trader af binære optioner anvender du sikkert teknisk analyse til at forudsige fremtidige markedsbevægelser. Teknisk analyse er et kraftfuldt redskab, men analysen kan aldrig blive bedre end det kursdiagram, den er baseret på. For enhver teknisk analytiker, der gerne vil have succes og tjene penge, er det derfor en absolut nødvendighed at skaffe nøjagtige, ajourførte kurs charts.

For mange tradere, særligt nybegynderne, er det en udfordring at finde en god udbyder af pris charts. I mangel af en god udbyder opgiver mange tradere at investere eller vælger at investere på baggrund af et dårligt chart og mister måske mange penge i processen.

Her er alt, hvad du skal vide om, hvordan man vælger den rette chart udbyder, så du kan undgå at falde i denne fælde.

Typer af chart udbydere

For at kunne vælge en god chart udbyder, skal du først kende de forskellige typer af chart udbydere. Der er:

1) Software

Den  ideelle løsning for enhver teknisk analytiker er software, der er specialiseret indenfor at lave charts. Gode programmer, som f.eks. det vidt udbredte Meta Trader, kan findes gratis og giver dig alle mulighederne for teknisk analyse.

Du kan tegne indikatorer som trendlinjer, støtte- og modstandslinjer og en hvilken som helst teknisk indikator lige ind i dit chart. Hvis du mangler en indikator eller et andet redskab, kan du enten selv programmere det i den brugervenlige editor eller finde det gratis i et af de mange aktive brugerfora på nettet. Med chart tegnings software er der ingen grænser for mulighederne.

Du vil modtage de nyeste markedspriser i realtid, og du kan vise markedsbevægelserne i candlestick-format eller en hvilken som helst form, du måtte ønske. Du kan hurtigt skifte mellem tidsrammer, og du kan tilpasse visningsindstillingerne fuldstændigt til dine egne præferencer.

Overfloden af muligheder kan ved første øjekast få de fleste typer chart tegnings software til at se lidt overvældende ud, men du lærer hurtigt at forstå dem, og de er lette at bruge, når du først er kommet i gang med dem. Som så mange andre steder i livet, vil det være hele anstrengelsen værd, hvis du hænger I og lærer at bruge den bedst tilgængelige software – selvom det er uoverskueligt i starten.

Mange programmer til chart tegning som f.eks. Meta Trader findes nu også i en mobilversion, der giver dig den samme mobilitet som en web-baseret chart udbyder.

Den eneste ulempe ved chart software er, at du ikke kan bruge det på alle enheder – du skal have programmet installeret på den enhed, du anvender. Tradere, der ikke er IT kyndige, kan muligvis opleve problemer som med enhver anden applikation pga. deres computer, telefon eller styresystem.

2) Websites

Den type chart udbydere, de fleste starter med, er websites. Websites er nemme at finde og kan give dig nogle indikationer af markedsbevægelser hurtigt. De er uafhængige og forvrænger ikke den rigtige markedspris til fordel for en bestemt broker.

Det største plus ved websites er dog, at de kan tilgås fra hvor som helst i verden og på eller enheder, der har en webbrowser.

Men der findes desværre også betydelige ulemper, der gør brug af websites til din tekniske analyse besværligt. De fleste gratis sites forsinker markedsprisen 15 minutter eller mere for at få dig til at købe deres professionelle pakke. De fleste site lader dig ikke vise markedsbevægelserne som candlesticks, og stort set ingen site giver dig mulighed for at tegne indikatorer som f.eks. tekniske indikatorer, trendlinjer eller støtte- og modtandssniveauer ind i dit diagram. Det gør næsten de gratis sites ubrugelige for enhver seriøs teknisk analytiker.

Hvor betalingstjenesterne kan reducere disse ulemper i en vis udstrækning, er der ingen udbyder, der helt kan bortskaffe dem.

Hvis du er seriøs med din tekniske analyse, bør du holde dig væk fra websites.

3) Brokere

De fleste brokere tilbyder dig adgang til deres egne charts, når du har oprettet en konto hos dem. Selv om de fleste af disse charts lider under de samme begrænsninger som andre websites, er de som regel skræddersyede til binære optioner, hvilket gør dem lidt bedre at anvende. Derudover er de enten gratis at bruger eller inkluderede i det gebyr, du alligevel betaler til din broker.

Desværre er der nogle brokere, som før i tiden har misbrugt evnen til at lave deres egne charts til deres egen fordel og tilbudt dig en ringere pris end den virkelige markedspris. Det gør broker-baserede charts, om end de er lidt bedre end andre web-baserede diagramudbydere, til en langt fra ideel løsning for enhver teknisk analytiker.

Chart udbydere til binære optioner
5 (100%) 1 Stemme