Binære Optioner

Er du binær trader med et mellemhøjt færdighedsniveau? Her er dine 3 vigtigste tips til at blive en rigtig, professionel trader!

Hvad du skal vide for at komme op på næste niveau med binære optioner

Så snart du har lært dig det grundlæggende om binære optioner, om, hvordan du bruger din brokers trading platform og om, hvilke trading strategier og money management-muligheder der findes, skal du tage det næste skridt på vejen til at få succes om binær trader. For mange tradere er det ikke nemt.

Læs videre under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

1. Trade mindre, ikke mere

Idet de når op på et mellemhøjt færdighedsniveau, er der mange tradere, der begynder at føle, at de ved, hvad de laver. De begynder derfor at gennemføre flere handler pr. dag for at maksimere deres udbytte. De tror, en succesrig trader kan tjene penge i enhver markedssituation, og at de skal stræbe efter at opnå dette ideal.

Dette ideal er desværre langt fra sandheden. I virkeligheden handler mere avancerede tradere på færre og færre muligheder.

På den måde minder uddannelsen i binære optioner en almindelig uddannelse. Vi begynder i skolen, hvor vi lærer lidt om en masse forskellige emner. Når vi går på universitetet, specialiserer vi os. Vi lærer en masse om et specifikt emne. Hvis vi bliver inden for de akademiske rækker og bliver professorer, vil vi hele tiden lære stadigt mere om et felt, der bliver ved med at indsnævre sig.

Succesrige binære tradere følger en lignende løbebane. De begynder med at lære en smule af det hele om teknisk analyse og binære optioner. Med den viden kan de finde ud af, hvilke aspekter ved teknisk analyse, der huer dem bedst, og hvilken binær optionstype, de bedst kan lide.

De fortsætter ad denne løbebane. De lærer mere om, hvad de kan lide og overlader resten til andre tradere. Efter et stykke tid har de fundet det ene signal eller den ene begivenhed, de bedst kan lide, og kan trade på med den højest mulige succesrate. Fra nu af trader de kun på det ene signal.

Succesrige brokere trader måske kun på markedsåbninger. De afgiver én eller to handelsordrer, når de europæiske markeder åbner, og én eller to ordrer, når de amerikanske markeder begynder at handle. De vinder 75% af deres handler med et gennemsnitligt afkast på 70%. Denne tilgang tjener penge til dem hver eneste uge og sørger for, at saldoen på deres konto stiger støt.

Du bør tilstræbe at blive som disse tradere. De tradere, der forsøger at vise sig ved at hævde, at de har succes på mange forskellige felter, er normalt ikke troværdige. De mest succesrige tradere gør kun én ting, men gør det mesterligt.

2. Du kan ikke udnytte alle muligheder

Det mest udfordrende aspekt ved at følge denne strategi mod succes er at have det OK med at gå glip af nogle muligheder, der ikke passer ind i det, du forsøger at gøre. Mange binære tradere på mellemniveau forsøger at gribe hver eneste mulighed – de vil gerne trade på trends, nyheder og breakouts med alle binære optionstyper.

Denne brede tilgang til markedet afholder dem fra at specialisere sig i ét felt. Denne specialisering er imidlertid nødvendig for at få succes. Lige som gode fodboldspillere ikke kan spille alle de forskellige roller på holdet, men er højt specialiserede i ét felt, er du nødt til at udvikle den mentale sejhed, der skal til for at lade nogle få muligheder passere dig næsen forbi for at kunne gøre god brug af andre. De tradere, der forsøger at fange hver eneste mulighed, lykkes som regel ikke med nogen af dem.

Dette råd virker ganske vist ulogisk, men det er derfor, det er så værdifuldt.

3. Hold dig til din strategi

Når du har fundet en strategi, der virker for dig, og som du løbende kan indsnævre, er du på rette vej. Det vil dog desværre stadig være en ujævn tur.

Binære optioner virker ud fra sandsynligheder. Det betyder, at du blot på grund af oddsenes kradse realiteter før eller siden vil komme ud for en tabsrække, også selv om du har fundet den perfekte strategi. Mens tabsrækken er i gang, må du ikke opgive din strategi. Så længe du holder dig til det, du ved virker, skal du nok før eller siden komme ud af tabsrækken før eller siden. Den sikreste måde at forlænge en tabsrække på er at forsøge at forcere dit held. Hvis du gør det, vil du altid havne et skridt efter markedet.

Succesrige tradere har indsnævret deres strategi så meget, at de ved uden skyggen af tvivl, at det, de gør, virker. Det giver dem den mentale styrke til at holde sig til deres strategi, selv i forbindelse med en tabsrække.

Binære Optioner
Giv din vurdering