Binære brokere – Hvornår skal du skifte?

Hvis du har den forkerte binære broker, vil det koste dig en masse penge. Men nogle gange bliver den rigtige broker til den forkerte broker, uden traderne opdager det.

Denne artikel vil hjælpe dig med at undgå det problem.

Hvornår du skal skifte binær broker

Mange tradere holder sig til én binær broker gennem hele deres trading karriere. Alle nye tradere håber på at kunne etablere sådan et langvarigt forhold med deres broker. Når du har fundet en broker, der passer godt til din trading-strategi, er det forståeligt nok, at du gerne vil forblive i denne ideelle situation.

Men på grund af ønsket om at blive hos den samme broker, opfører nogle tradere sig som den berømte frø i vandet, der langsomt bliver bragt i kog: Selv om deres broker lige så stille bliver ringere, bemærker de ikke den langsomme tilbagegang. Som et resultat heraf bliver de hos brokeren længere, end de burde – hvilket kan koste dem en masse penge.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Her er en liste over de vigtigste tegn på, at det måske er på tide at skifte broker, så du kan undgå dette problem:

1) Faldende afkast

Den nemmeste måde for en binær broker at spare penge på er ved at reducere det afkast, deres kunder får, når de vinder en handel. Den type ændringer er typisk små, svære at opdage og kan virke ubemærkelsesværdige, men fordi der finder så mange daglige handler sted, gør de en stor forskel for brokeren, og de vil også gøre en stor forskel for dig over et år eller længere.

Vær opmærksom, når det drejer sig om afkast. Hvis du holder dig til din strategi, vil du altid investere i mere eller mindre den samme situation. Derfor kan de afkast, du modtager, sammenlignes. Udregn det gennemsnitlige afkast, din broker gav dig for hver vunden handel i slutningen af hver måned, eller i hvert fald i slutningen af hvert år. Hvis tallet er faldende, bør du overveje om du skal skifte broker.

2) Ændrede aktiver

Af flere forskellige årsager opdaterer brokere hele tiden listen over aktiver, som de udbyder binære optioner for. Eftersom hver trading-strategi virker bedst for en bestemt type aktiv, har du brug for en broker, der udbyder binære optioner for den type aktiv, du vil investere i.

Hvis din binære broker holder op med at udbyde din type aktiv, skal du skifte broker øjeblikkeligt. Alt andet vil koste dig en masse penge. Mange tradere bliver ofre for deres egen bekvemmelighed og afprøver deres strategi på andre aktiver først. Det et opskriften på en katastrofe. Undgå det for enhver pris.

3) Faldende indtjening på trods af højniveau-trading

Nogle binære brokere er luskede. De ved, hvordan de skal skjule ændringer i deres service, så du ikke bemærker dem. Det eneste sted, de ikke kan skjule dem, er i dit månedlige resultat. Hvis din indtjening er for nedadgående, men din trading dagbog ikke viser nogen tegn på ringere trading, og du vinder lige så mange handler, som du plejer, så er det måske dine binære broker, der er årsagen til dine problemer.

Måske har de sænket afkastene så langsomt, at du ikke opdagede det, eller måske er de begyndt at modificere aktivets pris. Gennemgå din trading-historik, og kontrollér, at de afkast, du modtager nu, er lige så høje som for et år siden og så høje som dem, konkurrenterne tilbyder. Hvis ikke – så skift broker.

Hav altid en plan B

Generelt er nøglen til succes foregribelse af begivenhederne kombineret med forberedelse. Intelligente trader kender derfor altid den næstbedste broker for dem. Så snart den bedste broker, som de nu er i stald hos, bliver ringere, kan de skifte broker hurtigt og problemfrit. Den væsentligste årsag til, at folk bliver hos brokere, selv om de bliver stadig ringere, er dovenskab. De forsøger at undgå besværet med at skulle finde en ny broker.

Ideelt set skulle du sætte en time af hver uge, eller i det mindste en time om måneden, til at informere dig om nye udviklinger og ændringer på broker-markedet.

Hvis du finder en binær broker, der tilbyder dig en bedre service end din nuværende broker, så tøv ikke med at skifte broker. Eftersom binære optioner er en relativt ny investeringsform, sker der hyppige og hurtige udviklinger på området.

Undgå enhver falsk følelse af tilknytning til en broker. Dit første og eneste ansvar som binær trader er at tjene nok penge til at forsørge dig selv og din familie. Hvis din broker kommer i vejen for det, må du skaffe dig af med dem.

Binære brokere – Hvornår skal du skifte?
5 (100%) 1 Stemme