Det bedste tidspunkt til at handle med valutaer

Det bedste tidspunkt til at handle med valutaerTrading med valutaer (til tider kaldet forex trading) er en populær måde at trade binære optioner på. Eftersom valutaer kan trades hele dagen lang, er der mange tradere, der leder efter det bedste tidspunkt til at handle med valutaer.

Denne artikel “Det bedste tidspunkt til at handle med valutaer” vil vise dig, hvad der er det perfekte tidspunkt til at investere i en binær option baseret på valutaer.

Det bedste tidspunkt til trading med valutaer

Den største forskel mellem valuta-trading og aktie-trading er, at aktier kun kan trades på bestemte tidspunkter, mens valutaer kan trades hele dagen fra mandag til fredag. En aktie handles via den børs, hvor aktien er hjemmehørende. Amerikanske aktier trades f.eks. i New York, japanske aktier i Tokyo, britiske aktier i London. Det begrænser den tid på dagen, hvor du kan trade en aktie til det tidsrum, hvor hjemmemarkedet er åbent for trading.

For at investere i en binær option baseret på en aktie som underliggende aktiv skal du tilpasse dig til aktiens trading-tid. Binære optioner baseret på en aktie er kun tilgængelige, når aktiens hjemmebørs er åben. Så hvornår er det bedste tidspunkt til at handle med valutaer?

Den store fordel ved valutaer sammenlignet med aktier er, at valutaer handles på alle børser. Takket være de forskellige tidszoner er der altid en åben børs, hvor du kan investere i valutaer på ugedagene. Dette har ført til den udbredte overbevisning, at det er ligegyldigt, hvornår en trader investerer i en binær option baseret på valutaer. Desværre kunne det ikke være længere fra sandheden.

Nøjagtigt lige som aktier gennemgår forskellige trading-faser i løbet af en dag – nær dagens afslutning er omsætningen som regel betydeligt lavere, f.eks. – gennemgår valutaer den samme slags faser, blot på en lidt anden måde. For at forstå hvorfor og hvordan, kan vi kaste et blik på de tre børser med den største omsætning af valutaer: London, New York og Tokyo.

Åbningstiderne for de tre største børser overlapper hinanden på specifikke tidspunkter:

  • London: 03:00 – 12:00 EST
  • New York: 08:00 – 17:00 EST
  • Tokyo: 19:00 – 04:00 EST

Disse overlappende perioder udgør en væsentligt anderledes trading-situation end de ikke-overlappende perioder: Der er flere tradere på markeder, omsætningen er større, og markedet er mere volatilt. Som trader skal du aktive udsøge dig den trading-situation, der er bedst for din type trading strategi.

Sådan finder du det bedste tidspunkt til at handle med valutaer

Trading strategier afviger meget fra hinanden. Nogle virker bedst i et meget dynamisk miljø med stor omsætning og høj volatilitet, og nogle egner sig bedre til mere rolige omstændigheder med lavere volatilitet og mindre omsætning. Afhængigt af hvilken strategi du anvender, bør du trade på den i forbindelse med de markedssituationer, den egner sig bedst til.

Hvis man f.eks. trader på lukning af gaps, vil man hovedsageligt lede efter exhaustion gaps. Exhaustion gaps opstår i perioder med lav omsætning, når der kun er få tradere på markedet. Hvis du trader efter en sådan strategi, bør du forsøge at finde roligere markedsforhold, når der er færre tradere på markedet.

På et tidspunkt af dagen, hvor to store børser trader valuta på samtidig, er det svært at finde roligere markedsforhold. Du vil derfor sjældent kunne finde exhaustion gaps. Som et resultat heraf vil du enten kun kunne investere på betydeligt færre signaler eller på signaler af ringere kvalitet. Begge muligheder vil reducere dit udbytte betydeligt. Med sådan en strategi bør du trade, når der kun er ét større marked åbent. Heldigvis kan du finde en ideel trading-tid på et hvilket som helst tidspunkt, hvilket betyder, at uanset hvor du bor, kan du altid trade valutaer på strategier der er tilpasset til roligere markedsforhold.

Ved strategier, der specialiserer sig i markedsforhold med højere omsætning, bør du på den anden side gøre det stik modsatte: Du bør lede efter overlappende perioder. De er perfekte til tradere, der gerne vil trade på breakaway gaps og runaway gaps, for eksempel. Det bedste tidspunkt at anvende denne type strategi på er fra 08:00 til 12:00 EST, når de europæiske markeder og amerikanske markeder overlapper. I lidt mindre omfang vil tiden fra 03:00 til 04:00 EST, når Tokyo og de europæiske markeder overlapper også udbyde passende trading-forhold.

Afhængigt af hvor du bor, vil gennemførelsen af denne type strategi under de perfekte markedsforhold fordre, at du står op midt om natten. De bedre resultater vil imidlertid være indsatsen værd.

Det bedste tidspunkt til at handle med valutaer
5 (100%) 1 Stemme