Ansvarsfraskrivelse

Alle de oplysninger, du finder hos BinaereOptioner.dk, har udelukkende uddannelsesformål og skal ikke anses for at være finansiel rådgivning. BinaereOptioner.dk har hverken autorisation eller licens til at give finansiel rådgivning, rådgivning om investering eller rådgivning om dermed beslægtede anliggender.

BinaereOptioner.dk vil ikke påtage sig ansvaret for eventuelle tab, der måtte pådrages ved enten direkte eller indirekte at tage oplysningerne på dette website for gode varer.

BinaereOptioner.dk garanterer ikke korrektheden af indholdet på dette site og vil ikke stå til ansvar for eventuelle tab eller skader forårsaget af det.

Trading med binære optioner indebærer væsentlige risici og bør kun foretages med fuld bevidsthed om disse risici. Tradere bør være opmærksomme på, at det er muligt at miste nogle eller alle deres penge, når de trader med binære optioner. Tradere bør ikke handle for penge, de ikke har råd til at miste.

BinaereOptioner.dk er kun beregnet til at blive anvendt af individer, der er juridisk gamle nok til at trade med binære optioner og opholder sig i lande, hvor trading med binære optioner og tilgang af sådant materiale er lovligt. På dette site vil du finde links til tredjeparter. De er givet for nemhedens skyld, og før du klikker på linksene, bør du være opmærksom på, at denne ansvarsfraskrivelse og de standarder, den attesterer, kun er gældende for BinaereOptioner.dk og ikke omfatter nogen af de sites, der er linket til herfra. Vi er ikke ansvarlige for og kan ikke holdes til ansvar for noget andet websites indhold eller disses privatlivs- og sikkerhedspolitikker.

Dette website er uafhængigt af de binære brokere, der optræder på det. Før du trader hos nogen af brokerne, bør kunderne være sikre på, at de forstår risici og kontrollerer, om brokeren har licens og er myndighedsreguleret. Vi anbefaler, at du vælger en EU-reguleret broker, hvis du har bopæl inden for den Europæiske Union.

Kunder uden tilstrækkelig viden bør søge individuel rådgivning fra en autoriseret kilde. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

 


Relaterede artikler